Otel Saracoğlu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Otel Saracoğlu Bayburt

Otel Saracoğlu, Bayburt şehrinde konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otelimiz, şehrin merkezinde yer almaktadır.

Tarihçe

Otel Saracoğlu, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otelimiz, aile işletmesi olup, her misafirini ayrı bir değerli olarak görmektedir.

Fiyat Politikası

Otel Saracoğlu, uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Misafirlerimize en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunmayı amaçlıyoruz.

Misafir Hedef Kitlesi

Otel Saracoğlu, iş seyahati yapanlar, turistler ve aileler için ideal bir konaklama seçeneğidir. Her türlü misafiri ağırlayacak kapasiteye sahibiz.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda bulunması
  • Temiz ve konforlu odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
Otel Saracoğlu, misafirlerine evlerindeki konforu sunarak unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir. Merkezi konumu, uygun fiyatları ve kaliteli hizmet anlayışı ile tercih edilmesi gereken bir konaklama noktasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bayburt Merkez Otel Saracoğlu Yorumlar - 1

user203000

Bayburt Otel Saracoğlu Konaklama hizmetinden çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Konumu da şehir merkezine yakın olduğu için çok avantajlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

8 Haziran 2024
umut aslan

umut aslan

Odalar çok kötüydü 5 gün kaldım hiç temizlenmedi ayrıca gece orda duran arkadaşa gittim insan gibi rica ettim ben soğuk havaya alışkın değilim kaloriferleri açın dedim bana beğenmiyorsan çık dedi akşam 2 saat yakıyorlar sonra kapatıyorlar lafa gelincede otomatikmiş sözdeben iş dolayısıyla o kadar çok otellerde kaldım böyle berbat bir otel hiç görmedim en önemlisi insana saygı sıfır kimse sizin otelinizde kalmak zorunda değililk önce insanlarla nasıl konuşulur bunu öğrenmelisiniz aksi halde esnaf olamazsınız

2023:12:17 20:27:44
Harun Can Biçer

Harun Can Biçer

Giriş yaptığımda oda temiz değildi temizlik yapılmasını söyledim temizlik yapılmış hali ile yapılmamış hali aynı hiçbir farkı yok ve oda içerisinde örümcekler böcekler vardı , odalar çok küçük, balkon kapısı zor kapanıyor, havlular çok eski ve yıpranmış, tavsiye etmiyorum.

2023:07:29 10:52:22
Opera User

Opera User

2 hafta önce kalmıştım. Konum dışında iyi değil. Böcek hassasiyeti olanlar sıkıntı yaşayabilir çünkü dere kenarından böcek geliyor. Hizmete göre fiyatı fazla bence

2023:07:29 11:09:20
Abdullah Güngör

Abdullah Güngör

Her anlamda kötü bir yer sıcak su yoktu duş alamadık. Kahvaltı leş. Salam, haşlama yumurta zeytin peynir yemek istiyorsanız burayı tercih edin. Fiyatına göre kesinlikle tavsiye etmem. Hee birde su varmı dediğimde tuvatlet musluğundan içebilirsiniz diye bir laf söylendi. Tuvalet musluğunu müşterisine layık gören bir yer. Odayı temizlememişler, klozete gittiğinizde sizi sidik manzaralı bir klozet karşılıyor insna en azından onu temizler be kardeşim.3 tllik içme suyunu bile koyamıyorlar.Umarım birgün düzelir birdaha asla tercih etmeyeceğim.

2023:02:06 11:56:42
Hatice Koc

Hatice Koc

Odalar da sigara kokuyor.üstelik yastık kılıfı ter kokuyordu.duşakabin yok ve milattan önce herseyi. Eski püsküllü.ne var ki ucuz...1 gece için 600-700 tl vermek gereksiz.

2022:09:01 16:01:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı