Bayburt Otel Konaklama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Bayburt Otel Konaklama

Bayburt Otel Konaklama, şehir merkezinde konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunan bir oteldir. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı hissettirmeyi hedefleyen otelimiz, modern ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Bayburt Otel Konaklama, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Otelimiz, konuksever personeli ve temizlik anlayışıyla müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

  • Tek kişilik oda fiyatları: 150 TL
  • Çift kişilik oda fiyatları: 250 TL
  • Lüks süit odalar: 400 TL

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda olması
  • Ücretsiz otopark imkanı
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
  • Restoran ve kafe hizmeti
Bayburt Otel Konaklama, şehirdeki en konforlu ve uygun fiyatlı konaklama seçeneklerinden biridir. Misafirlerine evlerindeki gibi rahat etmeleri için her türlü imkanı sunmaktadır. İster iş seyahati ister turistik gezi için olsun, Bayburt Otel Konaklama her türlü ihtiyaca cevap verecek şekilde donanımlıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bayburt Merkez Bayburt Otel Konaklama Yorumlar - 1

user202984

Bayburt Bayburt Otel'de konakladım ve gerçekten çok memnun kaldım. Odalar temiz ve konforlu, personel çok ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltı da oldukça lezzetliydi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir otel.

8 Haziran 2024
Atilla Ölçek

Atilla Ölçek

Bayburt a geldiğimde başka otelde kalmıştım hizmet sıfırdı.odalar soğuktu Bayburt otelde gecirdigim gün çok güzeldi odalar çok iyi hizmet mükemmel daima Güleryüz çok memnun kaldım kahvaltı ise çok çeşitli ve güzel aldıkları paranın hakkını veriyorlar personele çok teşekürler hep iyi olsun hayatınız. Bu otelde Kalan rahat eder.tavsiyemdur.

2023:12:10 06:34:33
Ozikan Ozikan

Ozikan Ozikan

Odalar temiz ve rahat bir ortam var. Kahvaltı çok iyi açık büfe ve çok çeşit var. Bayburt da kalacak oteller için de en iyisi diye bilirim.Tek sıkıntı, odalar çok sıcak maalesef radyatörler konsul arkasında kaldığından vanasını kapatamıyorsun.Bu arada odalara konan sular küçük 200ml lik bardak su, standart 500ml küçük şişe su konursa daha iyi olur

2023:11:15 08:59:47
mustafa sönmez

mustafa sönmez

İzmir'den gelerek ailecek konakladık. Büyük bir otel. Konforlu, personel ilgili, Temizlik iyi seviyede, açık büfe kahvaltısı çok zengin. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Özellikle Lider bey misafirleri ile gönülden ilgileniyor...

2023:08:24 07:59:36
Sedat Aslan

Sedat Aslan

Kesinlikle yıllardır kaldıĝım oteller içinde en memnun kaldığımız otellerden biri. Ailecek gidip kalabileceğiniz çok temiz ve konforlu bir otel. Otel çalışanları çok güleryüzlü yemekler ve kahvaltı çok güzel . Kars Spor Kafilesi olarakta yıllardır tercih ediyoruz.

2023:08:09 07:45:15
Tahsin Bayram

Tahsin Bayram

Otelden ayrilip Ankara ya geri döndügümde direk Otel sahibinden bir Telefon Aldım.Bazı aksaklıkların olduğunu bildirdim. Beni muhatap alıp geri dönüş yapması beni çok mutlu etti. Aksaklıklar olabilir ama ilgisi ve samimiyetine inanıyorum. Teşekkür ederim

2023:08:08 18:18:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı