Kütüphane Bayburt Üniversitesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Bayburt Üniversitesi Kütüphanesi

Bayburt Üniversitesi Kütüphanesi, Bayburt şehrinde bulunan üniversite kütüphanesidir. 2008 yılında kurulan kütüphane, öğrencilere ve akademisyenlere geniş bir kaynak ve hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Bayburt Üniversitesi Kütüphanesi, üniversitenin kuruluşuyla eş zamanlı olarak faaliyete geçmiştir. Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak koleksiyonunu genişleten kütüphane, modern bir yapıya sahiptir.

Fiyat Politikası

Bayburt Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri için kütüphane hizmetleri ücretsizdir. Harici kullanıcılar için ise belirli bir ücret karşılığında hizmet sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş kitap ve dergi koleksiyonu
  • Çalışma alanları ve grup çalışma odaları
  • Online veritabanları ve dijital kaynaklar
  • Eğitim ve rehberlik hizmetleri
Bayburt Üniversitesi Kütüphanesi, zengin kaynakları ve modern hizmetleriyle öğrencilerin ve akademisyenlerin tercih ettiği bir merkezdir. Kullanıcı dostu yaklaşımı ve sürekli güncellenen koleksiyonuyla öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bayburt Merkez Kütüphane Bayburt Üniversitesi Yorumlar - 1

user202961

Bayburt Kütüphane, oldukça geniş bir koleksiyona sahip ve çalışma ortamı oldukça sessiz ve düzenli. Kitapların kategorilere göre düzenlenmiş olması aradığım kitabı kolayca bulmamı sağlıyor. Ayrıca çalışanlar da oldukça yardımsever ve ilgili. Ancak bazı zamanlarda kalabalık olabiliyor ve bu da sessizliği bozabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir kütüphane.

8 Haziran 2024
Cumali Demir

Cumali Demir

Çok güzel bir kütüphane , gün ışığını çok iyi alıyor.

2021:06:25 16:27:51
Samet Songüral

Samet Songüral

Gerçekten çok güzel bir kütüphaneVe projesi çok iyi

2021:11:06 04:06:47
Barış Aytaş

Barış Aytaş

Muhteşem

2022:01:02 12:31:40
Ramazan Söylemez

Ramazan Söylemez

mükemmel

2021:10:27 17:37:26
Zeynep Kasap

Zeynep Kasap

2021:09:30 14:15:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı