Çinmaçin Kütüphane

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Bayburt Çinmaçin Kütüphane

Bayburt Çinmaçin Kütüphane, şehirdeki en eski ve köklü kütüphanelerden biridir. 1960 yılında kurulan kütüphane, geniş bir kitap koleksiyonuna sahiptir ve her yaştan okuyucuya hitap etmektedir.

Tarihçe

Çinmaçin Kütüphane, Bayburt'un kültürel hayatına önemli katkılar sağlamıştır. Kurulduğu günden bu yana, okuyuculara kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Kütüphane üyelikleri uygun fiyatlarla sunulmaktadır. Ayrıca, kütüphaneden kitap ödünç almak da ücretsizdir.

Önemli Özellikler

  • Geniş kitap koleksiyonu
  • Çocuklar için özel etkinlikler
  • Okuma alanları ve çalışma masaları
  • Online katalog sistemi
Bayburt Çinmaçin Kütüphane, herkesin okuma alışkanlığını geliştirmesine ve bilgiye erişimini kolaylaştırmasına yardımcı olmak için hizmet vermektedir. Zengin kitap koleksiyonu ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilen bir kültür merkezidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bayburt Merkez Çinmaçin Kütüphane Yorumlar - 1

user202953

Bayburt Çinmaçin Kütüphane oldukça sessiz ve huzurlu bir ortama sahip. Kitap çeşitliliği oldukça geniş ve güncel kitaplar da bulunmakta. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımseverler. Tek eksikleri biraz daha geniş oturma alanı olabilir. Genel olarak çok keyifli bir kütüphane deneyimi yaşadım.

8 Haziran 2024
ezo

ezo

Çok güzel bir mekan, kesinlikle gidilip çay içilip tatlı yenilebilecek bir yer. Kütüphane değil aslında cafe ancak öyle bir havası var. İşletme sahibi de çok ilgili tatlı bir insan. Gideceklere tavsiyem marlenka yemeleridir.

2023:08:14 18:14:19
Guner Ulusoy

Guner Ulusoy

ilk defa bulunduğum Bayburt'ta götürüldüğüm bir mekan. Duvarlarında bulunan sanatçı ve yazar fotoğrafları ile otantik ve nostaljik harika bir mekan..Bayburt saat kulesine bakan cam kenarında bir masaya yerleşip dostlarla çay ve fıstıklı marlenka eşliğinde yapılan dostça soıhbetler. Güleryüzlü ve ilgili mekan sahibi de sizi ayrıca bu mekanın müdavimi yapabilir..Mutlaka gidin diyırum

2023:08:31 13:17:30
Ahmet Mücteba KUŞÇU

Ahmet Mücteba KUŞÇU

Aslında kafe. İsmi kim ekledi ise gerçekten doğru olmuş. İçi kütüphane gibi. Ne ararsan var. Osman abinin limonlu çayını içmeden sakın ama sakın ayrılmayın. Hoş sohbeti yanında ikramdır.

2021:07:27 22:11:55
Onur Bostancı

Onur Bostancı

Kütüphane diye eklenmiş ama bangır bangır müzik çalan bir cafe. Ders çalışmak için boşa gelmeyin hayal kırıklığı. Cafe olarak düzeltin de mağdur olmasın kimse.

2023:02:05 14:31:39
Nur Saadet KARA

Nur Saadet KARA

Muazzam ötesi bir mekan..İşletme sahibi çok tatlı ve ilgili bir beyefendi☺️Mekanın dizaynı,döşemeleri vs çok iyi göze hitap ediyor ve garip bir şekilde insana huzur veriyor.Eğlenmek amaçlı oyunlar vs var ince düşünülmüş bir durum ☺️Nostaljik bir yapısı var şarkılar da bunu destekler nitelikteFiyatlar olabildiğince makul..Muhakka gidilip görülmesi gereken bir mekan

2022:01:02 03:06:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı