Zafer Lokantası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Zafer Lokantası Bayburt

Zafer Lokantası, Bayburt şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir lokantadır. 1980 yılında aile şirketi olarak kurulan işletme, geleneksel Türk mutfağının en lezzetli yemeklerini müşterilerine sunmaktadır.

Tarihçe

Zafer Lokantası, Bayburt'un en eski ve en sevilen lokantalarından biridir. Yıllar içinde kalitesinden ödün vermeden hizmet vermeye devam etmiştir. Geleneksel lezzetlerini modern bir şekilde sunarak müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Öğle yemeği menüsü: 25 TL
  • Akşam yemeği menüsü: 40 TL
  • Çocuk menüsü: 15 TL

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk mutfağı lezzetleri
  • Taze ve doğal malzemeler kullanımı
  • Şık ve konforlu atmosfer
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet
Zafer Lokantası, lezzetli yemekleri, kaliteli hizmeti ve şık atmosferi ile Bayburt'ta tercih edilmesi gereken bir lokantadır. Ailecek veya arkadaşlarınızla keyifli bir yemek deneyimi yaşamak için mutlaka uğramalısınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bayburt Merkez Zafer Lokantası Yorumlar - 1

user202815

Bayburt Zafer Lokantası Çamaşırhane oldukça temiz ve düzenli bir şekilde hizmet veriyor. Çalışanlar güler yüzlü ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Çamaşırlarımı her zaman tertemiz ve düzgün bir şekilde alıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

8 Haziran 2024
Ankara web

Ankara web

Yeryüzünün yerlisi gibi olmuş bir gezginim. 65 yaşıma kadar 140 ülkeyi gezdim. Dünyanın neresinde olursa olsun esnaf lokantalarını çok severim ve yemeklerini tatma fırsatını asla kaçırmam.2023 yılının Ağustos ayında Bayburt'u ziyaret ettim. Şehrin merkezindeki Saat Kulesinin hemen yakınında Çoruh manzaralı Zafer Lokantasını görünce iyi bir lezzeti daha keşfedeceğimi hissettim. İki adet paket dürüm yaptırdım. Dürümün içindeki etler, cag kebabı misali çok lezzetliydi. Batı şehirlerinden Trabzon'a sahil yolundan gitmektense sırf Zafer Lokantasındaki bu lezzeti tatmak için Bayburt'ta yemek molası vermeye değer.Burada bir anımı nakletmeden geçemeyeceğim: 2017'de Girit'in Hanya şehrini ziyaret etmiştim. Şehrin limanındaki Osmanlı'dan kalma Küçük Hasan Paşa Camii harabesinin dibinde simit satan 50'li yaşlardaki Bayburtlu Matyos'la tesadüfen tanışmıştım. Kırık bir şiveyle Türkçe konuşabiliyordu. 1980'lerde Bayburt'tan Hanya'ya göç etmiş Rum bir ailenin ferdiymiş. Büyük dedesi Krumi bölgesinde (Maçka, Torul, Bayburt üçgeni arasındaki bölgenin Rumca adı) madenci olarak çalışmış. Anadolu kültürünü özümsemiş sempatik bir insandı. Türkiye'den geldiğimi öğrenince bana yakınlık gösterdi. Alttaki fotoğrafta kısa pantolonuyla poz veren Matyos bana yaylalarda beslenen hayvanların etlerinin lezzetini methederek: "Ula dadaş, Bayburt'un cag kebabini ele göresidim ki!" demişti. Çocukluk yıllarını geçirdiği Bayburt'ta yediği yemeklerin tadı damağında kalmıştı galiba? Çok haklıymış meğer.

2023:08:24 11:02:35
Günce 96

Günce 96

Bayburt'un en güzel dönerini yapan lokanta. Servis ve mekan konusunda sıkıntı masalar sıkışık tıkışık personel yetersiz. Böyle güzel bir lezzeti neden yarım hizmet ile sunuyorsunuz. Biraz dikkat edin, iki personel fazla alın

2023:08:24 21:48:27
siret albayrak

siret albayrak

İstanbuldan geliyorum. Uzun süredir yediğim en kaliteli döner. 1 porsiyon yetmiyor 2 porsiyon söylemenizde fayda var

2023:08:29 13:46:02
Dirvana

Dirvana

Bayburt'ta tattığım çorba döner ve yemek çeşitleri yapan yerler içinde en lezzetli yer bence burası yöresel ve diğer yemekleri dönerleri tatlıları harika Birde Sebze çorbası yapıyorlar favori çorbam oldu Fiyat olarak biraz pahalı gelebilir ama gittiğinizde kesinlikle pişman olmayacaksınız Ramazan ayında kapalı olur ancak Öğrenciler ve ihtiyaç sahipleri için Ramazan boyunca her gün ücretsiz iftar yemeği veriyorlar Ben Giresunluyum Ramazan ayı içinde ne benim memlekette nede diğer gittiğim yerlerde böyle bir uygulama yapan işletme görmedim Ayrıca işletme sahibi olsun çalışanlar olsun gayet insancıl ve güler yüzlü Sırf yorum yazmış olmak için saçma sapan şeyler yazmayın

2023:12:29 17:28:46
Medeni Altın

Medeni Altın

Lahana sarması yemeğini aldım ilk defa sulu ve etli Lahana yemeği yedim yöresel bir yemek sanırım sarma içindeki et çok güzel pişmiş ti ama sanırım biraz yagılı idi etYenede İşletmeye teşekkür ederim Fiyat uygun geldi bana

2023:08:05 20:56:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 05:30–21:00
  • Salı 05:30–21:00
  • Çarşamba 05:30–20:30
  • Perşembe 05:30–20:30
  • Cuma 05:30–20:30
  • Cumartesi 05:30–20:30
  • Pazar 05:30–20:30

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı