Ecrin bayan kuaför & kozmetik salonu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 34 Yorum Ekle

Ecrin Bayan Kuaför & Kozmetik Salonu Bayburt

Ecrin Bayan Kuaför & Kozmetik Salonu, Bayburt şehrinde hizmet veren bir güzellik merkezidir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren salonumuz, müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Ecrin Bayan Kuaför & Kozmetik Salonu, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadromuz ile her zaman en iyi sonuçları elde etmeyi hedeflemekteyiz.

Fiyat Politikası

  • Kesim: 50 TL
  • Boya: 100 TL
  • Manikür & Pedikür: 80 TL

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ürünler kullanımı
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Temiz ve hijyenik ortam
Ecrin Bayan Kuaför & Kozmetik Salonu'nu tercih etmeniz için en önemli neden, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmamız ve kaliteli hizmet anlayışımızdır. Sizleri de güzellik ve bakım konusunda en iyi şekilde ağırlamaktan mutluluk duyarız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bayburt Merkez Ecrin bayan kuaför & kozmetik salonu Yorumlar - 1

user202622

Bayburt Ecrin bayan kuaför & kozmetik salonu gerçekten harika bir deneyim yaşattı bana. Kuaförler çok profesyonel ve işlerini gerçekten iyi yapıyorlar. Saçımdan çok memnun kaldım ve herkes de çok beğendi. Salonun temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tekrar gideceğim bir yer.

8 Haziran 2024
Emre-İrem

Emre-İrem

Gezmeye geldiğimiz Bayburt'da saçımı örgü yaptırmak için girdiğim bu kuaförde, sürekli yere tarağı ve elindeki tokaları düşüren sonra onu alıp yerine koyan bir kadın saçınızı yapıyor! Onu da geçtim saçı önden ördü normal şekilde ama şöyle üstünden 4-5 dakikayı aşmayacak şekilde saç kurutma makinesiyle fön demeye bin şahit isteyecek şekilde saça şekil verdi. Zaten düz olan saça dikkatinizi çekerim... Buna da tamam... Asıl komik olan şey 5 dakika bile olmayan föne 100 lira istedi.. Giderken kendisine de fönün bu şekilde olmadığını bu hizmete fön denilemeyeceğini söylediğim halde!Kesinlikle ama kesinlikle değmeyen bir hizmetti ! Toplamda 150 lira ödedim, nerden baksanız 15 dk bile sürmeyen bu hizmete.. Kesinlikle önermiyorum kimseye..Misafirperverliğinizi görmüş olduk !

2023:10:10 15:35:18
Saduman Özturk

Saduman Özturk

Misafirperver. Yardımsever bir hanımefendi.Bayburt gibi küçük bir ilde gayet başarılı buldum. Pazar günü olmasına rağmen telefonla aradım.Kısa zamanda geldi ve işimi halletti. Hem de gayet makul bir fiyata.

2023:12:12 13:14:02
Y.Ş.T.

Y.Ş.T.

Gayet güler yüzlü misafirperver hoşsohbet bir işletme

2024:01:15 21:47:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı