Dede Korkur Gençlik ve Spor Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Dede Korkut Gençlik ve Spor Merkezi Bayburt

Dede Korkut Gençlik ve Spor Merkezi, Bayburt şehrinde gençlere ve spor tutkunlarına hizmet veren bir tesisdir. Merkez, gençlerin spor yapmalarını teşvik etmek ve sağlıklı bir yaşam tarzını desteklemek amacıyla kurulmuştur.

Tarihçe

Dede Korkut Gençlik ve Spor Merkezi, 2010 yılında Bayburt Belediyesi tarafından açılmıştır. O günden bu yana, gençlerin ve sporcuların ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

Merkezimiz, uygun fiyatlarla gençlere spor yapma imkanı sunmaktadır. Ayrıca, öğrenci ve engelli indirimleri de bulunmaktadır.

Hizmetlerimiz

  • Fitness salonu
  • Yüzme havuzu
  • Çeşitli spor kursları
  • Gençlik etkinlikleri
Dede Korkut Gençlik ve Spor Merkezi, gençlerin sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine yardımcı olmak için kaliteli hizmetler sunmaktadır. Uzman antrenörler eşliğinde spor yapabilir, yeni arkadaşlar edinebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Siz de gençlerin ve spor tutkunlarının buluşma noktası olan merkezimize bekliyoruz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bayburt Merkez Dede Korkur Gençlik ve Spor Merkezi Yorumlar - 1

user202564

Bayburt Dede Korkur Gençlik ve Spor Merkezi Spor Salonu oldukça modern ve donanımlı bir tesis. Spor salonu ekipmanları oldukça kaliteli ve temiz. Ayrıca burada düzenlenen spor etkinlikleri de oldukça keyifli ve profesyonel bir şekilde gerçekleştiriliyor. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Genel olarak çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim.

8 Haziran 2024
penbe mutfak

penbe mutfak

lutfen bayanlarada yonelik calismalarinizi bbekliyoruz

2019:01:13 21:24:12
Mahir Zahirov

Mahir Zahirov

2019:09:03 12:37:46
cemil gürbüz

cemil gürbüz

2019:09:25 05:29:20
Cemil Yücel

Cemil Yücel

2018:12:03 19:53:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı