Bayburt Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Bayburt Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü

Bayburt Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, sosyal güvenlik hizmetlerini Bayburt şehri sakinlerine sunan bir kuruluştur. İşletme, sosyal güvenlik alanında uzmanlaşmış personeli ile vatandaşların sosyal güvenlik haklarını korumayı ve desteklemeyi amaçlamaktadır.

Tarihçe

Bayburt Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana şeffaf ve güvenilir hizmet anlayışıyla hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Bayburt Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, sosyal güvenlik hizmetlerini ücretsiz olarak sunmaktadır. Vatandaşlarımızın sosyal güvenlik haklarından tam olarak faydalanabilmeleri için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli personel
  • Şeffaf hizmet anlayışı
  • Hızlı ve etkili çözümler
Bayburt Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, sosyal güvenlik haklarınızı korumak ve desteklemek için sizleri bekliyor. Uzman kadrosu ve şeffaf hizmet anlayışıyla tercih edebileceğiniz bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bayburt Merkez Bayburt Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Yorumlar - 1

user202165

Bayburt Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Büyükelçilik hizmetleri konusunda oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Personelleri işlerini titizlikle yapıyor ve vatandaşlara yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Hızlı ve etkili bir hizmet sunuyorlar. Ancak bazı durumlarda iletişim sorunları yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

8 Haziran 2024
Ebru Koc

Ebru Koc

Rica ediyorum Emekli Yasi Gelmis Personelerinizi Ekmeklilige Ugurlayin Ve daha genc Pratik Memurlarla Calisin Özellikle Yurt Disi Sigorta Bölümünde Calisayan Bölüme Kesinlikle daha aktif olabilecek bir Personel hicde fena olmaz bir insan her defasinda mi Sorun yasatir ve hic yardimci olmaz kendine göre özel istekleri yok su nummara eksik yok bu nummara eksik adeta inasanlarin sinrileriyle ugrasmak icin bam baska bir caba sarf ediyor olmamis görülmemis gereksiz seyler pesinden kosusturuyor bence bir denetim sart

2023:11:20 10:05:29
Fehime Kurt

Fehime Kurt

Bu sabah aradim, cok anlayisli insanlarla gorustum, turcem biraz zayif fransada yasadigim icin, ama benimle cok iyi davrandilar ve konustular. cok tesekkur ederim,

2022:12:09 15:09:59
emrah bayram

emrah bayram

İlk aradığımda telefon açıldı yanit verildi ilgili kişiye aktarıyorum denilip farkli bir numaraya yonlendirdi ama telefona cevap veren yok tekrar aradığımda sürekli meşgul

2022:03:08 10:51:29
MERVE TÜRKOĞLU

MERVE TÜRKOĞLU

Çok kötü bir yer allah kimseyi bunlara düşürmesin dedem vefat etti bayram ikramiyesi yatırılmış ayın başında vefat ettiği için parayı geri istendi parayı yatırmak için bir sürü uğraştık doğru düzgün muhattap bulmak imkansız birde ödemeye çalışıp ödeyemiyoruz her hafta faiz koyup üzerine kağıt gönderiyorlar .

2021:07:09 14:03:37
enverbilo 69

enverbilo 69

Ulasilmiyor

2022:08:18 10:22:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–16:00
  • Salı 10:00–16:00
  • Çarşamba 10:00–16:00
  • Perşembe 10:00–16:00
  • Cuma 10:00–16:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı