Bayburt 2 No’lu Aile Sağlığı Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Bayburt 2 No'lu Aile Sağlığı Merkezi

Bayburt 2 No'lu Aile Sağlığı Merkezi, Bayburt şehrinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. 1995 yılında kurulan merkez, aile sağlığı hizmetleri sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça uygun olan merkez, herkesin sağlık hizmetlerine erişebilmesini önemsemektedir. Ayrıca, SGK anlaşması bulunmaktadır ve birçok sigorta şirketi ile anlaşmalıdır.

Önemli Özellikler:

  • Deneyimli ve uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Geniş hizmet yelpazesi (aşılar, muayene, tetkikler vb.)
  • Hasta odaklı yaklaşım
Bayburt 2 No'lu Aile Sağlığı Merkezi, kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunan bir kuruluştur. Uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Sağlık sorunlarınız için güvenilir bir adres arıyorsanız, Bayburt 2 No'lu Aile Sağlığı Merkezi sizin için doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bayburt Merkez Bayburt 2 No’lu Aile Sağlığı Merkezi Yorumlar - 1

user201720

Diş hekimi oldukça ilgili ve profesyonel bir şekilde tedavimi gerçekleştirdi. Tedavi sürecinde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Ayrıca hijyen konusunda da oldukça titiz davrandığını gözlemledim. Kesinlikle tavsiye ederim.

7 Haziran 2024
Yunus Emre Haşlak

Yunus Emre Haşlak

İş başvurusu için gerekli olan sağlık raporunun firma ile anlaşmalı doktorlar tarafından alınması gerektiği bilgisine sahip olmadığım ve bugün acil bir durumdan kaynaklı olarak rapor alamama durumuna istinaden diğer yazdığım yorumu geri alıyor sağlık ocağı yetkililerinden özür diliyorum. Bayburt il sağlık müdürlüğünü bu durumun neyden kaynaklı olduğu bilgisini almam için aradığımı, net bilgiyi almam için ise sağlık ocağına yönlendirildiğimi, herhangi bir şikayetin söz konusu olmadığını da belirtmek isterim. Ayrıca 1 ay önce askerlik başvurusu sağlık raporu sürecinde çok ilgili davranan Salih baki hocamıza ve diger sağlık çalışanlarına da tesekkurlerimi iletiyorum. Eksik bilgiden kaynaklı olarak diğer yaptığım ve sonrasında sildiğim yorum icin tekrardan özür diliyorum.

2022:06:20 16:00:53
Selçuk Aytaç

Selçuk Aytaç

Sayın Aile Hekimi Uzman Doktor Eylül Acar'a göstermiş olduğu ilgi ve alaka için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz, işinin ehli çok başarılı bir doktor, hasta ile ilişkileri çok başarılı sizi dinliyor ve çözüm buluyor çok ama çok teşekkürler çalışmalarinda başarılar dilerim

2022:08:16 14:49:19
Eser Ozulu

Eser Ozulu

Allah sizin gibi samimi ve alakadar hekimlerimizi başımızdan eksik etmesin.

2019:03:24 22:58:29
alperen üzülmez

alperen üzülmez

Teşekkürler

2022:06:17 04:40:38
özgen Acar

özgen Acar

2022:01:11 17:43:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı