Otorapor Bayburt Merkez Oto Ekspertiz

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Otorapor Bayburt Merkez Oto Ekspertiz

Otorapor Bayburt Merkez Oto Ekspertiz, Bayburt şehrinde bulunan güvenilir bir oto ekspertiz merkezidir. Müşterilerine araçlarının detaylı bir şekilde incelenmesi ve raporlanması hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Otorapor Bayburt Merkez Oto Ekspertiz, uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir ekip tarafından kurulmuştur. Kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilir raporlama sistemi ile kısa sürede müşterilerin tercihi haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Araç tipine göre değişen uygun fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman ekibi
  • Güvenilir ve detaylı raporlama
  • Hızlı ve kaliteli hizmet
Otorapor Bayburt Merkez Oto Ekspertiz'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman ekibimiz, detaylı raporlama sistemi ve uygun fiyat politikamız ile aracınızın güvenilir bir şekilde incelenmesini sağlarız. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibimiz ile her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bayburt Merkez Otorapor Bayburt Merkez Oto Ekspertiz Yorumlar - 1

user201185

Bayburt Otorapor Bayburt Merkez Oto Ekspertiz Oto Tamir oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Araçlarımı buraya götürdüğümde her zaman detaylı bir inceleme yapıldığını ve gerekli tamiratların titizlikle gerçekleştirildiğini gördüm. Personelin ilgisi ve hızlı hizmeti de oldukça memnun edici. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

7 Haziran 2024
Safa Söylemez

Safa Söylemez

Firmaya uzaktan ekspertiz yaptırdım telefon görüşmeleri samimiyetleri falan iyiydi güven veriyordu. Araç eksperden çıktı beni görüntülü olarak aradılar bilgilendirme yaptılar. Israrla iç bölgelerde sasilerde işlem boya var mı diye sordum işlem olmadığını söylediler. Aracın raporunu istediğimde bana işlemlerinin olduğunu sonra atariz diye bekleterek saat 18.00 civarı mail olarak attılar. Attıkları raporda sasilerde bakilamadigi bagaj havuzunda işlem olduğu ve sol arka kapı içinde işlem olduğuu yazıyordu söyledikleri ve rapora yazdıkları tutarsız güvenilir bir bayi değil ben ful paket ekpertiz yaptirdim firma aracın sasilerine bakmamış yağlı tozlu gorulemiyor yazmış rapora

2023:09:05 09:26:43
Fırat

Fırat

İşlerini çok iyi yapıyorlar. Araç satarken gittik. Satıcı olarak beni gayet açık bilgilendirdiler. Bekleme salonu var. Arkadaşlar kibar ve ilgili. Bayburtta böylesine kurumsal başka bir ekspertiz yok. Bu nedenle tercihim oto rapor.

2023:07:08 05:51:13
Suat Yüce

Suat Yüce

Otorapora yakışmayan personeller. Tavırlarından çok rahatsız oldum. Müşteri memnuniyetini düşünmeyen sadece alacağı parayı hesap eden kurumsallıktan uzak bir işletme bu nedenle tavsiye etmiyorum.

2023:07:31 09:39:14
Erhan DEMİR

Erhan DEMİR

6 yıllık Tek kullanıcısı olan aracın, sahibinin verdiği boya bilgisi dışında 3 parçada daha boya /lokal çıkartan ve ilgi alakası ile memnun bırakan ve sahibi otomotiv mühendisi olan ayrıca Güvenebileceğiniz ve tercih edeceğiniz bir yer kesinlikle. Galericilerin ve sahtekarların korkusu.

2023:04:17 06:13:11
Mustafa Faiz

Mustafa Faiz

Subatta gitmiş idik sağolsun pazar günü dükkanı açtı biz arabayi alamadık ama iyi ki almadık hatasız boyasız diyor idi her yerinde doğrultma çekiç çekme çıktı.. tekrar ilgi alaka için teşekkürler

2023:05:09 10:18:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi 08:30–17:00
  • Pazar Kapalı

Bayburt Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı