Gümüşhane Bayburt Havaalanı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 35 Yorum Ekle

Gümüşhane Bayburt Havaalanı

Gümüşhane Bayburt Havaalanı, Bayburt şehrinde bulunan bir havaalanıdır. 1998 yılında hizmete açılan havaalanı, bölgenin hava ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla kurulmuştur.

Tarihçe

Gümüşhane Bayburt Havaalanı, bölgenin hava ulaşım ihtiyacını karşılamak amacıyla 1998 yılında hizmete açılmıştır. O günden bu yana, havaalanı bölge halkına ve ziyaretçilere hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla seyahat imkanı
  • İndirimli bilet seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Modern terminal binası
  • Konforlu bekleme alanları
  • Çeşitli restoran ve mağazalar
Gümüşhane Bayburt Havaalanı, bölgenin hava ulaşımını kolaylaştıran modern bir tesis olup, uygun fiyatlarla seyahat imkanı sunmaktadır. Konforlu bekleme alanları ve çeşitli hizmetler ile seyahatinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bayburt Köse Gümüşhane Bayburt Havaalanı Yorumlar - 1

user200465

Bayburt Gümüşhane Bayburt Havaalanı küçük ancak şehre ulaşımı kolay bir havaalanı. Temiz ve düzenli bir terminali var. Ancak uçuş seçenekleri biraz sınırlı olabiliyor. Yine de hizmet kalitesi ve personel ilgisi oldukça memnun edici. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

6 Haziran 2024
İbrahim Türke

İbrahim Türke

BAYBURT ve Gümüşhane için sadece artısı olmayacakAskeri ve lojistik açısından çok kıymetli bir havalimanı olacakBAYBURT dan birlikler örnek (afrin) gibi operasyonlar için otobüsler ile değil artık uçakla sevk edilebilecekinşallah en kısa zamanda bölge insanının da hizmetine sunulurBüyüklerimizden bu ve bunun gibi büyük hizmetlerin devamını bekliyoruz

2023:08:17 12:44:06
Yasin Uykur

Yasin Uykur

3 senedir açılacağı söylenen açılmayan havaAlani etrafı gerçekten çok açık havaalanı :)

2023:07:10 20:15:59
Uğur Özkan

Uğur Özkan

Bir havaalanını oyalıyıp duruyorsunuz tamam bu ırkcılık veya kürt Türk sorunu değil zaten bu bir sorunda değil biz kardeşiz ama Hakkari’de bile havaalanı varken ne biliyim güneydoğunun hemen hemen her bölgesinde havaalanı varken bizim ordakı bir havaalını 5 yıldır neden acılmaz ki çünkü oy garanti her seçimde Akpartiye sandık kapatan bir il olduğumuz icin mi Bayburt her seçimde Adelet ve kalkınma partisine en çok oy veren şehirler içerisinde 3üncü sırada /77.3 en az bu sadece havaalanı değil Bayburt’a hiç bir hizmet yok kaç yıl olmuş hiç bir faaliyet yok Mete memişin bir İstiklal caddesinin ışıklandırılması dışında hiç bi yatırım proje yok bizi otobüs formalarındaki kurtarın Bayburtlu hemşerilerim bilir artık kına geldi otobüslerden yinede hayırlı olsun diyelim

2022:12:24 15:19:34
Can Kocaoz

Can Kocaoz

Tüh be nasıl kanınız siz Bayburt olaraktan üzüldüm halimize artık 5 yıl sonra buradaki seçime yapılır inşallah 😂😂

2023:06:22 21:50:16
tsk_ali69

tsk_ali69

Arka sokaklar gibi oldu bitmiyor 2019 da bitecek havalimanı 2023 halen pist bitmedi bizim koyunlar oy versin bakalım 2026 2027 seçimlerinde artık yapacak bişey yok böyle devam durmak yok aynen böyle devam

2022:10:28 14:30:21

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bayburt Köse 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı