Zağnos Vadisi Parkı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Zağnos Vadisi Parkı Batman

Zağnos Vadisi Parkı, Batman şehrinde doğayla iç içe keyifli vakit geçirebileceğiniz bir dinlenme ve eğlence alanıdır. Park, ziyaretçilere yeşillikler arasında yürüyüş yapma, piknik yapma ve çeşitli spor aktiviteleri gerçekleştirme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Zağnos Vadisi Parkı, 2010 yılında Batman Belediyesi tarafından hizmete açılmıştır. O günden bu yana şehrin önemli rekreasyon alanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Park girişi ücretsizdir. Ancak bazı aktiviteler için ayrı ücretlendirme yapılabilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Doğayla iç içe bir ortam
  • Piknik alanları
  • Yürüyüş ve koşu parkurları
  • Çocuk oyun alanları
Zağnos Vadisi Parkı, şehir hayatından uzaklaşıp doğayla baş başa vakit geçirmek isteyen herkes için ideal bir mekandır. Aileler, çiftler ve arkadaş grupları için keyifli bir gün geçirebileceğiniz bu parkı mutlaka ziyaret etmelisiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Batman Zağnos Vadisi Parkı Yorumlar - 1

user200214

Batman Zağnos Vadisi Parkı Hayvanat Bahçesi oldukça keyifli bir yer. Burada birçok farklı hayvan türünü görebilir ve doğayla iç içe vakit geçirebilirsiniz. Hayvanların bakımlı ve temiz olduklarını görmek de ayrıca memnuniyet verici. Ancak bazı alanların biraz daha bakıma ihtiyacı olduğunu düşündüm. Genel olarak güzel bir deneyimdi.

6 Haziran 2024
Sabriye

Sabriye

7 yıl sonra ilk defa bu sene gittim bayağı değişmiş ve güzel olmuş.Vadide🏞️, yemyeşil doğanın kucakladığı bir serüvene adım atarken, tarihle iç içe geçmiş izler de sizi karşılıyor. İlk bakışta vadideki derin ve etkileyici kanyon sizi büyülerken, taş köprüler ve tarihi yapılar geçmişin hikayelerini Trabzon'da kesinlikle görülmesi gereken yerlerden biri.

2023:12:31 20:44:04
Söz konusu Gezmek

Söz konusu Gezmek

Trabzon'dan yapilmiss çok güzel bir vadii yapay ama herşey çok güzeldi.hala yapılan yerleri var ama ortam gezmek için güzel .çocukların rahat hareket edeceği bir yer.

2023:08:30 15:01:22
Ahmet Can POLAT

Ahmet Can POLAT

oldukça güzel bir konumda ve çok güzel bir alanda. harika düşünülmüş bir alan var ancak kimin ilgisizliğinden dolayı bilmem üç beş tane gereksiz saçma kıraathane açılmış. bu kadar güzel bir yeri böyle rezalet bir şekilde değerlendirilmesine çok üzüldüm. tuvaletini kullanmak zorunda kaldım. çok uzun zamandır bu kadar pis ve kötü bir tuvalete girmemiştim. umarım düzenlemeler gelir ve herkese uygun bir kullanım alanı olur.

2023:05:01 21:55:13
Kardelen O.

Kardelen O.

Yan tarafta ücretsiz otopark var. Akşam vadi yukarıdan çok güzel görünüyor.

2023:07:01 18:26:44
Süleyman Alkan

Süleyman Alkan

Çok sağlıksız ve karmaşık bir yerleşime sahipken kentsel dönüşüm kapsamında rekreasyon alanına dönüştürülen bir vadidir. Zağnos köprüsü ile geçilen vasiye sonrasında Kanuni bulvarı viyadüğü de eklenmiştir.Tarihi surlar, eski evler ve Tarihi Zağnos Köprüsü manzaralı gezinti yollarında yürüyebilir, oluşturulan alanlarda oturabilirsiniz.

2022:12:17 21:35:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Batman 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı