Kayseri Hayvanat Bahçesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Kayseri Hayvanat Bahçesi

Kayseri Hayvanat Bahçesi, Batman şehrinde bulunan bir hayvanat bahçesidir. 1995 yılında kurulan bu hayvanat bahçesi, ziyaretçilere birçok farklı hayvan türünü görme ve tanıma fırsatı sunmaktadır.

Tarihçe

Kayseri Hayvanat Bahçesi, 1995 yılında Batman Belediyesi tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, birçok hayvan türünü barındırarak ziyaretçilere eğitici ve keyifli bir deneyim sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Giriş ücretleri yetişkinler için 20 TL, öğrenciler için 10 TL olarak belirlenmiştir. Ayrıca, çocuklar ve 65 yaş üstü ziyaretçiler için ücretsiz giriş imkanı bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Birçok farklı hayvan türünü barındırması
  • Doğal yaşam alanlarıyla hayvanların konforu sağlanması
  • Eğitici etkinlikler ve gösteriler düzenlenmesi
  • Piknik alanları ve kafeterya bulunması
Kayseri Hayvanat Bahçesi'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Doğal yaşam alanlarıyla hayvanların konforu sağlanırken, ziyaretçilere eğitici ve keyifli bir deneyim sunulmaktadır. Ayrıca, uygun fiyat politikası ve çeşitli etkinliklerle ziyaretçilerin memnuniyeti ön planda tutulmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Batman Kocasinan Kayseri Hayvanat Bahçesi Yorumlar - 1

user200206

Batman Kayseri Hayvanat Bahçesi, şehir merkezine yakın konumuyla ziyaretçilerine kolay ulaşım imkanı sunuyor. Geniş bir alana sahip olan hayvanat bahçesinde birçok farklı türden hayvanı görmek mümkün. Hayvanların bakımlı ve temiz olduğu gözlemlendi. Ancak bazı alanların bakıma ihtiyacı olduğu da dikkat çekti. Ayrıca hayvanların yaşam alanlarının daha geniş olması gerektiğini düşündüm. Genel olarak keyifli bir ziyaret geçirdim, ancak iyileştirmeler yapılması gerektiğini düşünüyorum.

6 Haziran 2024
Hüseyin Koçoğlu

Hüseyin Koçoğlu

Anadolu harikalar diyarı içerisinde ziyaretçilere açılan Kayseri hayvanat bahçesi Kocasinan’da bulunmaktadır. Kayseri belediyesi tarafından kurulmuş olan hayvanat bahçesi içerisinde buz pisti, eğlence dünyası ve spor alanları da bulunmaktadır. 2013 yılında hizmete açılan hayvanat bahçesi Anadolu harikalar diyarının içindedir.180 dönüm arazi üzerine kurulu olan ve 2500'e yakın hayvana ev sahipliği yapmakta olan hayvanat bahçesi gezmeye görmeye değer.Girişler ücretli olup fiyatları uygundur.Otopark sorunu yoktur.

2023:12:13 07:13:06
Naz. Başgül

Naz. Başgül

Haftasonu doğada keyifli vakit geçirmek isteyenlere tavsiyedir, fakat geçmiş senelerde var olan pek çok tür bugün yoktu. Bu ziyaretimde daha tenha ve terkedilmiş buldum.

2023:12:30 17:04:45
SELVİ Karamercan

SELVİ Karamercan

Giriş ücreti çok uygundu. Geniş arazisi mevcut. Hayvan çeşitliligi çok. Ailenizle çocuklarınızla gezilecek bir yer. Saati sınırsız istediğiniz saatte çıka biliyorsunuz isterseniz 10 dakika duruyorsunuz isterseniz 3 saat sınırlama yok.

2023:09:07 11:11:34
GezginChe

GezginChe

Haziran 2023👉Hayvanat bahçelerine pozitif bakmasamda işletme olarak başarılı olduğunu söyleyebilirim.👍Giriş ücreti 6.5₺ gibi sembolik bir miktar alınıyor.👍Tesisin tasarımı, olanaklarını göz önünde bulundurarak kamu hizmeti anlayışıyla hazırlanmış olduğunu söyleyebiliriz.👉Kuşlar ve sürüngenlerin olduğu bölümler ayrı yapılar içinde.👍Hayvan çeşitliliği yeterli.👉Hakkıyla 2 saatte gezilir.👍Geyik ve ceylanları besleyebiliyorsunuz.👍Belli aralıklarla çeşmeler var.👉Güneşli günlerde temkinli gelmekte fayda var.👍 Otopark ücretsiz ve yeterli alan var.👍Erişim olarak merkezi.

2023:08:24 07:23:47
Babayiğit

Babayiğit

Güzel bir yer. Çocuklar için daha eğlenceli. Kayseri kart ile giriş yapabiliyorsunuz. Tam 6.50 öğrenci 3.75 olması gerekiyor. Gayet makul bir ücret

2023:10:05 15:19:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–16:30
  • Salı 10:00–16:30
  • Çarşamba 10:00–16:30
  • Perşembe 10:00–16:30
  • Cuma 10:00–16:30
  • Cumartesi 10:00–16:30
  • Pazar 10:00–16:30

Batman Kocasinan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı