Lucky Adana

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 80 Yorum Ekle

Adana Çukurova Lucky Adana Yorumlar - 0

Asilcan Ağaçdiken

Asilcan Ağaçdiken

Izgara tavuk sunumu, lezzeti ve uygun fiyatıyla mükemmel. Çalışanlar güler yüzlü ve servis hızlı. Canlı müzik var, akşam saatlerinde yer bulmak biraz zor olabilir rezervasyon yaptırmalısınız.

2023:01:24 21:34:13
mehmet karataş

mehmet karataş

Bu sıcaklarda ılık bira istiyorsanız gidin bira ılık diyorum gönderiyorum adam aynı birayı geri getirip önüne koyuyor dalga geçer gibi garsonlar çalışkan müzik orta idare der yemek ve fiyat güzel diyelim ama o yakınlarda daha iyi mekan lar varken bence biraz daha iyi hizmet anlayışı olmalı

2023:08:16 16:21:06
fezal ışıkak

fezal ışıkak

canli muzik icin ses sistemi cok kotu. enstrumanlarin sesi daha yuksek.şarkilar anlasilmiyor.

2023:09:17 18:56:28
derya inci

derya inci

Hizmet de canlı müzik de iyiydi, ortam nezih, kız kıza rahat rahat eğlendik.

2023:07:23 16:29:06
ibrahim halil Deniz

ibrahim halil Deniz

Canlı müzik eşliğinde arkadaşlarınızla oturup bir kaç bira içelim diyorsanız lucky aradığınız mekan olabilir. Müzisyenler kötü değil ama müzik tarzları (pop müzik)şahsen bana hitap etmedi ama size hitap edebilir.

2022:01:23 06:58:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Adana Çukurova 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı