Fatih Anadolu Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

Batman Fatih Anadolu Lisesi

1995 yılında kurulan Batman Fatih Anadolu Lisesi, eğitimde kaliteyi ve başarıyı hedefleyen bir okuldur. Öğrencilere çağdaş eğitim imkanları sunarak, onların akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

1995 yılında Batman ilinde kurulan Fatih Anadolu Lisesi, o günden bu yana binlerce öğrenciye eğitim hizmeti vermektedir. Okul, deneyimli öğretmen kadrosu ve modern eğitim materyalleri ile öğrencilerin potansiyellerini en üst seviyede kullanmalarını sağlamaktadır.

Fiyat Politikası

Okulumuz, eğitim hakkını her öğrenciye eşit şekilde sunmayı amaçladığı için uygun fiyat politikaları uygulamaktadır. Ayrıca, başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanları da sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern eğitim materyalleri
  • Deneyimli öğretmen kadrosu
  • Akademik ve sosyal etkinlikler
  • Yurt imkanı
Öğrencilerimizin başarısı ve mutluluğu bizim için en önemli önceliktir. Batman Fatih Anadolu Lisesi, öğrencilerin potansiyellerini keşfetmelerine ve en iyi şekilde gelişmelerine olanak tanıyan bir eğitim ortamı sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Batman Merkez Fatih Anadolu Lisesi Yorumlar - 1

user198398

Batman Fatih Anadolu Lisesi Ortaokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okuldur. Donanımlı bir kadroya sahip olan okul, öğrencilerin akademik başarılarını desteklemektedir. Ayrıca sosyal etkinlikler ve kültürel etkinliklerle de öğrencilerin gelişimine katkı sağlamaktadır. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyidir. Ancak iletişim ve işbirliği konusunda daha fazla çalışmalar yapılabilir. Genel olarak başarılı bir okul olduğunu söyleyebilirim.

5 Haziran 2024
OZKAN OZKAN

OZKAN OZKAN

Buradaki ögrenciler çok tehlikeli mesela beni içerde tehdit ediyorlardı zorla para almaya çalışıyordu 12 perde Z*** Z****n. Kendini bide Mafia zannediyorlar bıçak falan taşıyorlar oradaki müdür yardımcıları biraz daha ciddi olabilirle. Okulun serseri maymunlarına çok iyi davranıyorlar. Davranmasınlar elbet birgün sinirim sınırı aşarsa affetmem

2024:01:11 19:09:18
amy rainbow

amy rainbow

beden ve resim hocaları çok ciddiler 100 girmeleri gereken dersleri çok büyütüyorlar tamam bir öğrencinin saygısızlığı sebebi düşük verilmesi kabul edilebilir ama normal düzey bir öğrencinin bu derslerden 70,80 alması bence kabul edilemez! evey belki abarttığımı düşünüyosunuz fakat bir öğrencinin geleceği söz konusu ortalaması düşük ve resim ve beden dersinin ortalamayı düşürmesi beni rahatsız ediyor lütfen bu konuda bişi yapılsın...

2022:06:10 14:14:04
Güven ÖNER

Güven ÖNER

Tavsiye etmem içerisi deli insanlar kaynıyor

2023:12:27 18:38:19
Hüseyin Doğan

Hüseyin Doğan

Eskiden kalitesi yerlerde olan şuan birçok Anadolu lisesini geride bırakacak bir kalitesi var meselaBundan 3 yıl önce 50-60 ortalamayla alan okul şuan; 70-80e kadar ilerletmistir

2021:09:25 07:51:32
ASLAN ELMA

ASLAN ELMA

Fatih Mh. Merkez ilçesi ve Batman ilinde yer alır, Fatih Lisesi haritası ve yakın yerlere mesafeleri haritada gösterilmektedir.

2017:04:28 11:24:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı