Batman Bil Okulları

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Batman Bil Okulları

Batman Bil Okulları, Batman şehrinde eğitim hizmeti veren bir kuruluştur. Öğrencilere bilimsel ve teknolojik alanlarda eğitim imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Batman Bil Okulları, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli eğitim anlayışıyla binlerce öğrenciye hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Eğitim ücretleri yıllık olarak belirlenmektedir.
  • Öğrencilere burs imkanları sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve laboratuvar imkanları
  • Bireysel öğrenci takibi ve rehberlik hizmetleri
Batman Bil Okulları, öğrencilerin bilimsel ve teknolojik alanlarda kendilerini geliştirmelerine olanak sağlayan bir eğitim kurumudur. Kaliteli eğitim anlayışı ve modern eğitim materyalleri ile öne çıkmaktadır. Öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarına uygun eğitim programları ile tercih edilmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Batman Merkez Batman Bil Okulları Yorumlar - 1

user198284

Batman Batman Bil Okulları Ortaokul, öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunan bir okul. Öğretmenlerin ilgili ve donanımlı olması, derslerin etkili bir şekilde işlenmesi ve öğrencilere sağlanan destekler sayesinde öğrencilerin başarılı olmaları için gerekli ortam sağlanmış. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyi durumda. Ancak, sosyal etkinliklerin daha da artırılması ve öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirecek aktiviteler düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

5 Haziran 2024
seher güzel

seher güzel

Yaz okulu için dört yaşındaki oğlumuz bil kolejine kaydettik. İlk defa gönderdiğim için ve çok fazla araştırma fırsatım olmadığı için kaygılıydim. Fakat bu kaygılarım okula başladıktan sonra kayboldu. Fiziki açıdan elbette daha iyi olabilir fakat benim açımdan en önemli şey çocuğumun iyi bir öğretmene denk gelmesiydi.bu açıdan sansliydik.ogretmenimiz Merve hanıma çok tşk ederim.ayni zamanda rehber öğretmen murat bey de çocuklarla çok ilgili, çocukların gelişimi hakkında bilgilendirme yapan guleryuzlu, ilgili bir öğretmen.iyi bir eğitimci , mutlu çocuklar demek.cocugumu gönül rahatlığıyla teslim ettigim öğretmenlerine ve emek harcayan butun çalışanlarına teşekkür ederim...

2022:09:02 17:49:31
Özden Gül Özbayik

Özden Gül Özbayik

Yaz kursu için oglumu bi yere kaydetmek istiyordum ve batman dacocuklar için en iyi olan okul kesinlikle bil koleji adı üstünde tam bi çocuk üniversitesi. Bir ay boyunca çok güzel vakit geçirdiler çok eğlendiler özellikle Merve hoca nin ilgisi ve bitmeyen enerjisine hayran kaldım. Bu yaştaki çocuklar için öğretmen her şeyden önemli biz o yüzden çok şanslıyız. Ayrıca okula girdiğimiz andan itibaren güvenlik halkla ilişkiler muhasebe birimlerinden çalışanların guleryuzu karşılaması pozitif etki yaratıyor. Bir ay boyunca her gün ilgisini ve destegini eksik etmeyen rehber öğretmeni Murat bey e sonsuz tesekkurlerimi iletiyorum .

2022:08:20 10:29:34
Nalin Telli

Nalin Telli

Kızımı Bil kolejinin yaz okuluna gönderdik.Çok memnun kaldık.Özellikle Merve öğretmen çok özverili ,diğer çalışanlar çok ilgiliydi.👍👍

2022:09:09 17:24:41
SÜLEYMAN GÜLTEKİN

SÜLEYMAN GÜLTEKİN

Ben oğlumu yaz okuluna gonderdim 1 sınıf oncesi için eğitim olsun ilgilenme olsun en iyi seviyede bir okul aktive ve eğitim konusunda sabah ve akşam giriş ve çıkışlardada ilgilenme baya iyi merve öğretmenede tşk ediyoruz her alanda ilgilendiği için herşey harika

2022:08:19 14:14:05
Orhan EREN

Orhan EREN

Şehrin merkezinde olması çok güzel, güvenilir bir ortam ve keliteli eğitim için arayışlara girmeye gerek yok bilkoleji tüm isteklerinizi karşılayacak nitelikte bir okul

2022:07:22 07:24:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi 08:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı