Batman Anadolu Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Batman Anadolu Lisesi

Batman Anadolu Lisesi, Batman şehrinde eğitim hizmeti sunan bir okuldur. 1985 yılında kurulan okul, öğrencilere geniş bir akademik program ve sosyal aktiviteler sunmaktadır.

Tarihçe

1985 yılında Batman şehrinde kurulan Batman Anadolu Lisesi, o günden bu yana binlerce öğrenciye eğitim hizmeti sunmaktadır. Okul, başarılı akademik programı ve nitelikli öğretmen kadrosuyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Okul, eğitim hizmetlerini kaliteli bir şekilde sunarken uygun fiyat politikalarıyla öğrenci ve velilerin bütçelerini zorlamamayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir akademik program
  • Nitelikli öğretmen kadrosu
  • Sosyal aktiviteler ve kulüpler
  • Modern eğitim materyalleri
Öğrencilerimizin akademik başarılarına önem veren ve sosyal gelişimlerini destekleyen Batman Anadolu Lisesi, öğrencilerin geleceğe daha iyi hazırlanmaları için ideal bir ortam sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Batman Merkez Batman Anadolu Lisesi Yorumlar - 1

user198181

Batman Batman Anadolu Lisesi, eğitim kalitesi ve öğretmenlerinin ilgisiyle öne çıkan bir okul. Özellikle sosyal etkinlikler ve sportif faaliyetler konusunda başarılı bir performans sergiliyorlar. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyidir. Ancak bazı öğrencilerin sınıf geçme konusunda zorluk yaşadığına dair şikayetler duyulabiliyor. Genel olarak başarılı bir okul diyebilirim.

5 Haziran 2024
Murat Binici

Murat Binici

Güzel bir lise sadece giriş çıkış yeri trafik e uygun deyil arka tarafa giriş yapılmış olsa daha iyi olur öğrenci giriş çıkış çift şeritli cade üstünde tehlikeli oluyor umarım yetkililer buna bir çözüm bulurlar teşekkürler

2023:12:16 23:48:16
Gülsüm Süer

Gülsüm Süer

Bu okulda iyisiyle kötüsüyle güzel dostluklar güzel anılar biriktirdim konumu olsun etkinlikleri olsun öğretmenleri olsun eğitimi olsun batmandaki bir çok okulla kıyaslanamaz bile ama akademik ve mental anlamda yorulduğumu inkar edemem okulda barınmak,okumak her iki açıdan da kazanma ve hazırlanma sürecinden daha zorlu

2022:05:28 20:36:27
Hüseyin Doğan

Hüseyin Doğan

Batman'ın en iyi lisesi biraz daha çabalarsa fen lisesini bile geride bırakır. her yıl lise 4lerinin yarısı buradan sağlam ünilere mezun olur.Batman'ın sevinç ve kalite kaynağıYeri iyi hatta süper.Puanım buraya yetmedi LGS de. yetmek çok kalır yanında. 290 çıkardım. Ama olsun istedigim üni gelecekHey Genç insan takip et sevindir;)

2021:09:25 08:01:25
Orhan Zengin

Orhan Zengin

Batman'da fen lisesinden sonra en itibarlı lise olarak biliyorum. Hatta fen lisesinin merkezden uzak olması önemini arttırıyor. Ulaşımı ve imkanları iyi. Gönül rahatlığı ile tercih edilebilecek bir okul. Halısaha ve kapalı spor salonu gibi imkanlar ile yurt ta bulunmaktadir. Yine de öğrenciler en iyisini bilir! :))

2019:06:09 11:44:56
ARJEN Ekinci

ARJEN Ekinci

1996 de başlayıp 2004 yılında mezun olduğumÇoğu arkadaşım ile hala görüştüğüm ikinci ailem dediğim yer yurtta kaldığımız dönemler şartları çok iyi değildi umarım düzelmiştir , güzel anılar güzel insanlar kattı hayatımıza , kıymetini bilin

2021:09:19 11:25:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–15:00
  • Salı 08:00–15:00
  • Çarşamba 08:00–15:00
  • Perşembe 08:00–15:00
  • Cuma 08:00–15:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı