Urfalı Et Lokantası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 54 Yorum Ekle

Urfalı Et Lokantası Batman

Urfalı Et Lokantası, Batman şehrinde et severler için lezzetli ve doyurucu yemekler sunan bir lokantadır. İşletme, 2005 yılında açılmış olup, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir.

Fiyat politikası oldukça makul olan Urfalı Et Lokantası, her bütçeye hitap eden menüler sunmaktadır. Et çeşitleri, kebaplar, mezeler ve salatalar gibi birçok seçenek bulunmaktadır.

İşletmenin Özellikleri:

  • Uzman aşçılar tarafından hazırlanan lezzetli yemekler
  • Taze ve kaliteli malzemelerin kullanılması
  • Şık ve konforlu bir atmosfer
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Urfalı Et Lokantası, misafirlerine sadece lezzetli yemekler sunmakla kalmaz, aynı zamanda kaliteli ve memnuniyet odaklı bir hizmet anlayışıyla da öne çıkar. Batman şehrinde et yemekleri deneyimlemek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Batman Merkez Urfalı Et Lokantası Yorumlar - 1

user197944

Batman Urfalı Et Lokantası Restoran, lezzetli yemekleri ve samimi atmosferiyle beni her zaman memnun etmeyi başarıyor. Özellikle kebap çeşitleri harika, etler çok lezzetli ve porsiyonlar da oldukça doyurucu. Personel de son derece ilgili ve güleryüzlü. Her gidişimde keyif alıyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum.

5 Haziran 2024
Pınar Osrak

Pınar Osrak

Birden fazla kez gidip yemek yeme fırsatı bulduğum mekan, et dönerini kesinlikle tavsiye ediyorum ama öğlen gidip yemek şartıyla akşamları o kadar iyi değil bence, lahmacunu çok lezzetli özellikle benim için aşırı kuyruk yağı tadı gelmemesi ve kokmaması tercih nedenim. Mercimek çorbasını çok severim ama burda maalesef hiç beğenmedim kıvam ve tat olarak bana hoş gelmedi, aşçı tabağına gelecek olursam yine beğenmedim yemekler soğuk ve tatsızdı, son gidişimde ise kuzu tandır denedim etinin tadı fena değildi altında ki pilav çok kötüydü porsiyonu gerçekten çok azdı tabağın çoğunluğu pilavdan oluşuyordu bir daha yiyeceğimi sanmıyorum o yüzden, son olarakta yemek yanına gelen mezeler konusunda biraz daha çeşit olması gerekiyor, gidip görülmeye değer bir lokanta.

2023:11:11 20:27:31
Muhammed Yüksel

Muhammed Yüksel

Güzel bir lokanta fakat giderek kötüleşen bir işletme aksama doğru giderseniz yemekler genlede soğuk ve taze değil sadece et döner yiyebilirsiniz ondada porsiyonun %90 pilav olarak geliyor et koyan ustanın eli akrepli sanki! Bundan sonra gideceğimi düşünmüyorum fiyatlar da biraz fazla İçerde sipariş alan şefin egosuda dahil olunca bir daha uğramamam gerektiğini anladım gidecek arkadaşlar buna hazırlıklı olup gidebilir.

2023:11:22 17:42:47
Muhammed

Muhammed

Lokanta genelde esnafa hizmet ediyor ki zaten esnaf lokantası. Et döner güzel ama zaten batmanda herkes et döneri güzel yapıyor. Güncel fiyatlardan haberim yok. Mezeleri çok kötü. İri doğranmış domatesleri koyalım, Yarım da soğan ohh hallettik olmaz öyle. Ezme salatası güzel ama. Lahmacunu da fena değil. Ama benim esas sevmediğim nokta garsonların ve şeflerin hatta kasada duranlar dahil hiçbirinin kibar olmaması. Fazla kabalar çünkü müşteri kaygıları yok. Ama yeni müşteri kazanamazlar bu tavırla.

2023:08:24 14:21:52
Yunus

Yunus

Eski kalite kalmamış. Döneri çiğnerken resmen çenem uyuştu.

2024:01:13 04:13:59
Ömer Deniz

Ömer Deniz

Fiyatları konusunda çok bir yorum yapmadan yemeklerinin lezzetli olduğunu söyleyebilirim

2023:12:06 10:48:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar 09:00–22:00

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı