Ziyade Et Lokantası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Ziyade Et Lokantası Batman

Ziyade Et Lokantası, Batman şehrinde et severler için lezzetli ve kaliteli et ürünleri sunan bir lokantadır. İşletme, 2005 yılında açılmış olup uzun yıllardır müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Ziyade Et Lokantası, Batman'ın en köklü lokantalarından biridir. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyen işletme, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

Ziyade Et Lokantası, uygun fiyatlarla kaliteli et ürünleri sunmaktadır. Menüsünde çeşitli et yemekleri, kebaplar ve mezeler bulunmaktadır. Ayrıca özel günlerde ve kampanya dönemlerinde indirimler de uygulanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve taze et ürünleri
  • Uygun fiyatlar
  • Şık ve konforlu bir atmosfer
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Ziyade Et Lokantası, lezzetli et yemekleri ve kaliteli hizmetiyle tercih edilen bir mekandır. Batman şehrinde et severler için vazgeçilmez bir adres olan işletmemize sizleri de bekleriz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Batman Merkez Ziyade Et Lokantası Yorumlar - 1

user197864

Batman Ziyade Et Lokantası Restoran, lezzetli et yemekleri ve harika servisiyle beni çok etkiledi. Personel çok ilgili ve güleryüzlüydü, yemekler taze ve lezzetliydi. Atmosferi de oldukça hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

5 Haziran 2024
Mersi mom

Mersi mom

Dün ordaydık Urfa kebap ve incik söyledik, yemeklerinin hepsi inanılmaz lezzetliydi…Kebabın yanında sumaklı kuru soğan, köz acı biber ve acılı bulgur pilavı ile servis yaptılr-İnciğide pirinç pilavı, güveç,patates ile servis yaptılar.1urfa,bir incik,1 ayran söyledik toplam 500 küsürdü. Ortaya gelen ikram acılı ezme ve 2 çeşit salata lezzetli ve yeterliydi.Bence çok büyük bi eksik değil ama lavaşlarının sıcak olmasını isterdim …Hizmeti ve lezzeti ile kesinlikle parasının hakkını veren bir mekandı.Otoparkının olmasıda artıydı bizim için …Ayrıca çocuk bölümü ve başlarında güleryüzlü bir ablaları olması, çok iyi düşünülmüş…Bundan sonra uğrarız sık sık🙂

2024:01:17 11:38:42
Pınar Osrak

Pınar Osrak

Yemekleri gerçekten lezettli ama son zamanlarda yemeğin yanında gelen mezeler baya azaldı kuzu pirzola ve ezogelin çorba çok lezzetliydi, kaşarlı saç tava hem porsiyon olarak azdı hemde tuzluydu, karışık ızgara da benim için yeterli değil çünkü karışık ızgara deyince insanın aklına sadece kuşbaşı yada tavuk gelmiyor, bu yüzden biraz daha çeşit olması lazım yada ismi karışık ızgara değil başka bir şey olarak deşirtirilmeli, fiyatların artması konusunda bir şey diyemem ama fiyatlar artıp kalite azalınca sorunlar ortaya çıkmaya başlıyor maalesef.

2023:11:26 17:48:13
fns Xkarey

fns Xkarey

2023 Kasım ayı Batman ziyaretimizde akşam yemeği için uğradık. Perde pilavı, fındık lahmacun, tavuk şiş, az kuzu tandır ve az talaş kebabı söyledik. Hepsi ayrı ayrı çok lezzetliydi, ezmeyi bile ekmek bana bana yedik. Her sey cok güzeldi . Atmosfer hoş, hizmet süper. Kesinlikle tavsiye ediyorum 10 numara 5 yıldız1 su, 1 şalgam suyu, 1 açık ayran ve 1 kola dahil 655tl tuttu

2023:11:12 17:10:24
bişar sezgin

bişar sezgin

Lokantanın yemekleri çok iyi. Özellikle kaşarlı incik tava olağanüstü. Genişçe bir çocuk oyun alanı var. Fiyatları da uygun. Servis hızlı ve personeli de gayet ilgili.

2023:12:17 16:35:14
Burak Yılmaz

Burak Yılmaz

Coğrafyanın standartlarına göre nezih bir mekan. Et konusunda sulu ve ızgara yemekler olmak üzere iki farklı mutfakla hizmet veriyorlar. Fiyatlar normal sayılır.Temizlik konusuna gelince, bir çok işletmede olduğu gibi maalesef masanın üzerini silip sandalyelere bakmıyorlar. Sizden önce yemek yiyenlerin kırıntıları ve yemek artıklarını çırpıp öyle oturmanızı tavsiye ederim.İsminin içinde “ET” ibaresi bulunan bir işletme olarak çatal, kaşık servisinde et bıçağına ya da herhangi bir bıçağa yer vermiyorlar. İri kesilmiş kuzu şişi parçalamak için ya çatalın yanını ya da Erol Taş gibi ellerinizi ve dişlerinizi kullanmanız gerek. Bu tip işletmeler bulundukları şehrin geri kalmışlığını ve alternatiflerin azlığını suistimal ederek insanları vasata alıştırıyorlar. İçi bu kadar lüks bir mekanın dış duvarlarının boyalarının dökülmesi ve hapishane görünümünde olması da ayrıca bir ayıp. O kadar para kazanıp bir boya badana yaptırmamaları ilginç.Kuzu şiş gayet yumuşaktı beğendim, sanırım etin terbiyesinden dolayı bazılarına rahatsızlık verebilecek o doğal koku vardı ette. Adananın bir özelliği yoktu beğenmedim. Açık ayran çok lezzetliydi ancak sunum yapılan bakraç bardağı hijyenik bulmuyorum. Görüntü olarak daha havalı dursa bile bence hijyen bakımından cam bardak tercih edilmeli.

2023:11:14 12:41:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–00:00
  • Salı 09:00–00:00
  • Çarşamba 09:00–00:00
  • Perşembe 09:00–00:00
  • Cuma 09:00–00:00
  • Cumartesi 09:00–00:00
  • Pazar 09:00–00:00

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı