Han Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Han Restaurant Batman

Han Restaurant, Batman şehrinde lezzetli ve geleneksel Türk mutfağı yemekleri sunan bir restorandır. 1995 yılında açılan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat politikamız, müşterilerimize uygun fiyatlarla lezzetli yemekler sunmaktır. Menümüzde bulunan çeşitli yemekler arasından herkesin damak zevkine uygun bir seçenek bulabileceğine eminiz.

İşletmenin Özellikleri:

  • Geleneksel Türk mutfağı yemekleri
  • Uygun fiyatlar
  • Temiz ve hijyenik ortam
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Han Restaurant, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmetiyle Batman şehrinde tercih edilen bir restorandır. Sizleri de Han Restaurant'a bekliyoruz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Batman Merkez Han Restaurant Yorumlar - 1

user197856

Batman Han Restaurant oldukça lezzetli yemekleri ve şık dekorasyonuyla dikkat çekiyor. Özellikle et yemekleri harika, servis hızlı ve personel çok ilgili. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

5 Haziran 2024
Ali Yalgı

Ali Yalgı

İstanbuldan turla geldik ve yemek fiyatı gayet uygun ve çok lezzetli istabulda yada Mardin yesem 2 katını Önerdim süper lezzet

2023:08:07 12:22:28
Yusuf Acet

Yusuf Acet

İlk açıldığı zamanlar fena değildi son zamanlarda çok kötü son siparişimde de bu kötü durum tekrar etti.Tavuk şiş sertti, yanına konulan pilav kokuyordu eskiydi , salata bozuk ve eskiydi, ekmek bayattı, sadece mercimek çorbasında bir sorun yok gibiydi geri kalan her ürün problemliydi acilen denetim yapılması gereken bir mekan . Sakın yaklaşmayın çok kötü çevremdekiler de benzer sorunlar yaşamış.

2023:08:28 12:15:07
Şervan Korkutan

Şervan Korkutan

HİZMET VEREMEYEN BİR İŞLETME Böyle bir hizmet anlayışı yok yemek istedik yarım saat sonra dedi getirden istedik iptal etti 1 saat sonra aradık diyor motorum arızalı 👎 berbat

2023:11:30 00:44:50
Yiğit Berat Titiz

Yiğit Berat Titiz

Kastamonu kafilesinden biri olarak; Yeminime kuran ben böyle güzel yemekler yemedim hünkarbeğendiyi özellikle beğendim. Ellerinize sağlık

2023:11:23 07:17:48
Yasemin Kara Ökmen

Yasemin Kara Ökmen

Batman tabağı ve tandır denedik, porsiyonlar yeterli ve doyurucu fakat fiyat konusundan puan kırdım. Normal menüsünde 95 TL olan tabağa yerli turist olmamız sebebiyle 130 TL ödedik...

2022:11:09 18:24:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı