Batman Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Batman Lisesi

Batman Lisesi, Batman şehrinde eğitim hizmeti sunan köklü bir okuldur. 1960 yılında kurulan okul, uzun yıllardır binlerce öğrenciye kaliteli eğitim imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

1960 yılında Batman şehrinde kurulan Batman Lisesi, o günden bu yana bölgenin en önemli eğitim kurumlarından biri olmuştur. Yıllar içinde sürekli olarak kendini yenileyen ve geliştiren okul, öğrencilerine çağdaş eğitim olanakları sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Okulumuz, eğitim hakkını her öğrenciye eşit şekilde sunmayı amaçlamaktadır. Bu nedenle fiyat politikamız, her öğrencinin eğitim hakkından en iyi şekilde faydalanabilmesi için uygun şekilde belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Geniş kütüphane ve laboratuvar imkanları
  • Çeşitli sosyal etkinlikler ve kulüpler
Öğrencilerimizin akademik başarılarına önem veren, öğrencilerini sadece sınavlara değil hayata da hazırlayan Batman Lisesi, bölgenin en tercih edilen eğitim kurumlarından biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Batman Merkez Batman Lisesi Yorumlar - 1

user197744

Batman Batman Lisesi İlkokul, eğitim kalitesi ve öğrenci başarısıyla ön plana çıkan bir okul. Öğretmenlerin ilgisi ve öğrencilere sağladığı imkanlar oldukça başarılı. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyi durumda. Ancak, okulun daha fazla sosyal etkinlik ve spor imkanı sunması gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul olduğunu söyleyebilirim.

4 Haziran 2024
ibrahim doğru

ibrahim doğru

Okulun önünde köfte satan şahin ustanın yeni yeri veya dükkanını bilen var mı ?

2024:01:17 22:41:41
Mrs. Holmes

Mrs. Holmes

Okul adrese dayalı sistemden ötürü kötü bir hal almaya başladı çok kalabalık ve olanakları yetersiz bence yeterli sayıda görevli yok lavabolar gibi ortak kullanım alanları hijyenik değil. Bu dönemde en önemli silahımız olan dezenfektanlar okulda yok malesef kutuları var ama içleri boş.Eğitime gelecek olursak öğretmenlerinin birçoğu eski kadrodan sağlam öğretmenler fakat yeni gelenler cidden çok saf oluyor genelde yani onların size bişey katacağını düşünmüyorum. Kantin veya yemekhane hakkında kantin fiyatlarının yüksek olması dikkatinizi fazlasıyla çekecektir zaten ayrıca okulun bir yemekhanesi yok evet 1000+ öğrencisi olan bir okulun yemekhanesi yok ayrıca 12. Sınıf öğrencilerini fazlasıyla sıktıklarını da belirtmek istiyorum beden müzik Almanca İngilizce edebiyat ve tarih gibi yks sınavında (sayısal öğrenciler için) işlerine yaramayacak derslerin olduğu zamanda kütüphanede etüt yapmanın daha sağlıklı olacağını çok fazla kez idareye bildirdik fakat olumlu dönüş alamadık öyle yani arkadaşlar okul bu şekilde not:objektif olduğumu düşünüyorum.

2022:02:21 20:32:28
Hüseyin Doğan

Hüseyin Doğan

Turgut Özal Anadolu lisesiydi. Eski adı. Değiştirildi Batman lisesi yapıldı zaten eski adı da Batman lisesi idi. 5 yıl önce buraya bursluluk sınavı için gelmiştim. O zamanlar okulun kalitesi iyi değildi. Şuan Okul gayet temiz kalitesini artırmış durumda burada okumasamda gözümde bir yeri vardır tavsiye ederim:)

2021:10:06 14:20:10
Emel Yalman

Emel Yalman

Okulumuz fiziksel olarak gayet iyi ,öğretmen kadromuz da öyle .Öğrencilerimiz de iyi fakat akademik olarak başarılı değiller.

2022:03:29 15:47:23
Seyhan Taskin

Seyhan Taskin

Bende bu okula gwliyorm su an bnm arkadasimda bu okulda ve abiside

2022:06:06 11:28:44

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–16:30
  • Salı 08:00–16:30
  • Çarşamba 08:00–16:30
  • Perşembe 08:00–16:30
  • Cuma 08:00–16:30
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı