Ptt Merkez Binası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Batman Ptt Merkez Binası

Batman Ptt Merkez Binası, şehrin en önemli posta ve kargo hizmeti sağlayan kuruluşlarından biridir. Şehirdeki tüm posta işlemlerinin gerçekleştirildiği bu merkez binada, vatandaşlar farklı posta ve kargo hizmetlerinden faydalanabilirler.

Tarihçe

Batman Ptt Merkez Binası, 1980 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana şehre kesintisiz hizmet sunmaktadır. Yıllar içinde teknolojiye ayak uydurarak hizmet kalitesini arttırmış ve genişletmiştir.

Fiyat Politikası

  • Posta ve kargo gönderimlerinde uygun fiyatlar sunulmaktadır.
  • Farklı hizmetler için değişen fiyatlandırma politikaları bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Geniş hizmet yelpazesi
Batman Ptt Merkez Binası, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her zaman en kaliteli hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Güvenilirlikleri ve geniş hizmet seçenekleri ile tercih edilmesi gereken bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Batman Merkez Ptt Merkez Binası Yorumlar - 1

user197610

Batman Ptt Merkez Binası Posta Ofisi oldukça geniş ve modern bir yapıya sahip. Çalışanlarının hızlı ve profesyonel hizmet verdiği bir yer. Posta işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Ancak bazen yoğun saatlerde sıra beklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Genel olarak memnun kaldığım bir posta ofisi.

4 Haziran 2024
Nurcan Gündem

Nurcan Gündem

artık diyecek laf söz bulamıyorum gerçekten ne zamandan beri kargom gelmiş getirmiyorsunuz aldığınız parayı hakketmiyorsunuz gerçekten şikayetçiyim artık yeter lanet olsun

2024:01:15 16:14:17
Ferhat Gündem

Ferhat Gündem

berbat bi firmasınız her seferinde kendim gelip kargomu almama rağmen orda bile sorun çıkarıyorsunuz ne bi tlf açan var ne bi muhatap var şikaytçiyim beni her seferin de bu kadar mağdur etmeye hakkınız yok anladınız mı yeter artık

2023:12:07 17:16:27
Sena Dicle

Sena Dicle

Kaç gündür Kargom gelmiş ve üzerimde bozulabilir yazdığı halde Kargom hala bana ulaşmış değil

2023:11:23 05:51:47
Behcet Yüksel

Behcet Yüksel

Ne telefonlarını açıyorlar ne ilgi var aldıkları maaşı hak etmiyorlar

2023:10:30 07:45:00
Melek Erva Bağcı

Melek Erva Bağcı

Arıyorum da açan yok kargom gelmiş dağıtıma çıkmıyor Siparişleriniz PTT ile geleceğini gördüğümde üzülüyorum iş başında telefon başında bir adam yok bu kadar iş ahlakı olmayan şirket görmedim.

2023:02:23 08:13:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı