Ptt-165. Yıl Batman Merkez Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

PTT-165. Yıl Batman Merkez Şubesi

PTT-165. Yıl Batman Merkez Şubesi, Batman şehrinde bulunan bir posta ve telgraf teşkilatıdır. Şube, şehirdeki posta hizmetlerini sunmakta ve müşterilerine çeşitli posta gönderme ve alma seçenekleri sunmaktadır.

Tarihçe

PTT-165. Yıl Batman Merkez Şubesi, uzun yıllardır Batman halkına hizmet vermektedir. Şube, şehrin posta ihtiyaçlarını karşılamak ve iletişimi kolaylaştırmak amacıyla kurulmuştur.

Fiyat Politikası

  • Posta gönderim ücretleri standart PTT fiyatlarına göre belirlenmektedir.
  • Farklı hizmet seçenekleri için ek ücretler uygulanabilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • Hızlı ve güvenilir posta hizmetleri
  • Çeşitli posta gönderme seçenekleri
PTT-165. Yıl Batman Merkez Şubesi, müşterilerine kaliteli ve güvenilir posta hizmetleri sunmaktadır. Profesyonel personeli ve geniş hizmet seçenekleri ile tercih edilen bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Batman Merkez Ptt-165. Yıl Batman Merkez Şubesi Yorumlar - 1

user197600

Batman Ptt-165. Yıl Batman Merkez Şubesi Posta Ofisi oldukça modern ve kullanışlı bir şube. Personelleri oldukça ilgili ve yardımseverler. Gönderilerim her zaman zamanında ve güvenli bir şekilde ulaşıyor. Şubede herhangi bir sıra beklemeden işlemlerimi hızlıca halledebiliyorum. Tek olumsuz yanı ise bazen park yeri bulmak biraz zor olabiliyor. Genel olarak memnunum.

4 Haziran 2024
Rais Qasif

Rais Qasif

انهم يطلبون نقود من الناس لكي ياخذو شحنتهم Kargoyu almak için neden insanlardan para istiyorsunuz, kargo gümrükten çekilmiş, neden insanlardan para istiyorsunuz, Allah'tan korkmuyor musunuz? Artık seninle uğraşmak istemiyoruz ve bunu Almanya'daki herkese anlatacağım. Size mal göndermeyi bırakmalıyızDolandırıcı firmasınız, amiriniz yok, bu caiz değil, kargoyu almak için 400 lira istiyorlar, ben de buraya kullanılmış elbise parası ödedim.

2023:12:27 13:41:44
Seda Yiğit

Seda Yiğit

Ararım açmazlar kargom gelir getirmezler günlerce bekletirler Cimer Bimer her yere şikayette bulunacağım. Batman daki en kötü kargo diyebilirim. İnsanları hep mağdur ediyorsunuz .

2023:11:16 07:35:08
Gurbet Cakir

Gurbet Cakir

13 gündür gönderilen kargoyu hala da dağıtıma cikarmamissiniz nasl bı isletmeniz var ya

2024:01:03 14:37:56
Army army

Army army

Şubede bir hafta bekletilip sonunda yine benim giderek teslim aldığım kargo hediye olarak istemiştim kursağımda kaldı çok sağolun insanları mağdur etmekten başka yapılan bişey yok onlarca kişi sıra bekliyor MESA otelin oraya taşınmış ama hala eski konumda gösteriliyor ekstra yürümek zorunda kaldım işinizi düzgün yapmayacaksınız neden maaş alıyorsunuz

2023:06:09 08:08:19
uçurtma avcısı

uçurtma avcısı

İğrenç bir yer, gelen insanlarla ilgilenen kimse yok. Oradaki çalışanlar gelen müşterilere istedikleri gibi bağırıp rencide etme hakkını nerden biliyor. Benim sürekli gittiğim bir yer değil, ilk defa gittim ve çok kötü bir durum. Gücü yetebilen insanlar gerekli işlemleri yapmalılar. Afedersiniz ama yaşlı başlı insanlara bildiğin hayvan muamelesi yapılıyor.

2023:03:14 04:58:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:45
  • Salı 08:00–17:45
  • Çarşamba 08:00–17:45
  • Perşembe 08:00–17:45
  • Cuma 08:00–17:45
  • Cumartesi 08:00–16:30
  • Pazar Kapalı

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı