Batman Polisevi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Batman Polisevi

Batman Polisevi, Batman şehrinde bulunan bir kuruluştur. Polisevi, polis teşkilatına bağlı olarak hizmet vermektedir. Şehirdeki polis memurlarının dinlenme ve eğitim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur.

Tarihçe

Polisevi, 1995 yılında Batman Emniyet Müdürlüğü tarafından hizmete açılmıştır. O günden bu yana şehirdeki polis memurlarına hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Polisevi, polis memurlarına ücretsiz olarak hizmet sunmaktadır. Konaklama, yemek ve eğitim gibi hizmetlerden ücret talep edilmemektedir.

Önemli Özellikler

  • Polis teşkilatına bağlı olarak hizmet verir.
  • Polis memurlarının dinlenme ve eğitim ihtiyaçlarını karşılar.
  • Ücretsiz konaklama ve yemek imkanı sunar.
Polisevi, şehirdeki polis memurlarının ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir kuruluştur. Polis teşkilatının verimliliğini arttırmak ve personelin motivasyonunu yükseltmek amacıyla tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Batman Merkez Batman Polisevi Yorumlar - 1

user197579

Batman Polisevi Polis, şehirdeki suçla mücadelede önemli bir rol oynuyor. Polis teşkilatıyla işbirliği içinde çalışarak güvenliği sağlamaya yardımcı oluyorlar. Ekip çalışması ve profesyonel yaklaşımlarıyla takdir topluyorlar. Ancak bazen suçlularla başa çıkmak için daha fazla çaba harcamaları gerekebiliyor. Genel olarak başarılı bir performans sergiliyorlar.

4 Haziran 2024
Elif Yasamis

Elif Yasamis

Bir gece eşimle kaldık.eski bir yapı. Eşyalar eski fakat temizdi. Sabah dokuzda koridorda süpürge sesi ile uyandık. Kapılar çarpıldı. Gürültü bizi rahatsız etti malesef bir daha tercih etmeyiz.

2024:01:24 19:10:06
Mehmet Deniz

Mehmet Deniz

Yemekleri çok lezzetli.24 saat sıcak su var , sıcacık mekan hizmette kusuru yok tertemiz pırıl pırıl odalar.Terzi hizmeti de var.Fiyatta gayet uygun.

2023:12:14 13:31:45
Aybuke Halac

Aybuke Halac

Hicbir söze gerek yok, fotoğraflar sadece bir odaya aittir, tüm oda bu halde idi.

2023:11:06 20:02:34
Melisa Eskizerci

Melisa Eskizerci

Her yerden böcekler çıkıyordu. Ben kalamadım. Kalmak zorunda olanın Allah yardımcısı olsun

2023:11:16 12:48:27
fec Betül

fec Betül

Çarşaflar, odamız tertemiz, tuvalet normal seviyede, duş bölümünde saçlar vardı, yemeği ve kahvaltısı güzeldi fiyatlar makul personel yardımcı ve güler yüzlü

2022:12:25 08:39:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı