Adar Eczanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Adar Eczanesi Batman

Adar Eczanesi, Batman şehrinde hizmet veren köklü bir eczane olarak bilinmektedir. 1990 yılında kurulan eczane, uzun yıllardır sağlık sektöründe güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Adar Eczanesi, Batman halkına sağlık alanında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde tecrübeli ve uzman kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Adar Eczanesi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmaktadır.
  • Her bütçeye uygun çeşitli fiyat seçenekleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi ve marka seçenekleri
  • Uzman eczacı kadrosu
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Güvenilir ilaç temini
Adar Eczanesi, sağlık alanında uzman kadrosu ve geniş ürün yelpazesi ile Batman halkının tercih ettiği bir eczane olmaya devam etmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla her zaman en iyiyi sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Batman Merkez Adar Eczanesi Yorumlar - 1

user197565

Batman Adar Eczanesi oldukça temiz ve düzenli bir eczane. Personelleri güler yüzlü ve yardımsever. İhtiyacınız olan ilaçları hızlı bir şekilde temin edebiliyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Haziran 2024
Ozan Çetin

Ozan Çetin

Eskiden Bahar Eczanesi olarak faaliyet gösteren Eczane, halı hazırda Adar Eczanesi olarak faaliyet göstermektedir. Açık adres: Petrol Mahallesi,Petrol Aile Sağlığı Merkezi Yanı (Eski 8 Nolu Sağlık Ocağı Yanı) Sağlıklı Günler Dileriz. (Yerel Rehber)

2019:02:25 21:31:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı