Pati Pet Veteriner Kliniği & Pet Shop

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Pati Pet Veteriner Kliniği & Pet Shop Batman

Pati Pet Veteriner Kliniği & Pet Shop, Batman şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için hizmet veren bir kuruluştur. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletmemiz, deneyimli veteriner hekimler ve uzman personeli ile evcil dostlarınıza en iyi bakımı sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Pati Pet Veteriner Kliniği & Pet Shop, 2010 yılında Batman şehrinde açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibiyle hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Veteriner muayene ücretleri: 50 TL
  • Aşı ve parazit ilaçları: Fiyatlar veteriner hekim tarafından belirlenmektedir.
  • Evcil hayvan bakım ve temizlik ürünleri: Fiyatlar ürüne göre değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli veteriner hekimler
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
Pati Pet Veteriner Kliniği & Pet Shop'u tercih etmeniz için evcil dostlarınızın sağlığı ve mutluluğu bizim için önceliklidir. Deneyimli ekibimiz ve geniş ürün yelpazemizle evcil hayvanlarınıza en iyi bakımı sunmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Batman Merkez Pati Pet Veteriner Kliniği & Pet Shop Yorumlar - 1

user197226

Batman Pati Pet Veteriner Kliniği & Pet Shop Evcil Hayvan Mağazası oldukça temiz ve düzenli bir ortama sahip. Personellerin ilgisi ve profesyonelliği de oldukça memnuniyet verici. Evcil hayvanlar için gerekli olan her türlü ürünü bulabileceğiniz bir mağaza. Kesinlikle tavsiye ederim.

4 Haziran 2024
Tuğçe Yüceöz Çavuşoğlu

Tuğçe Yüceöz Çavuşoğlu

Onur Bey ve diğer veteriner hekim arkadaşlarımız gayet ilgili. Muayene ortamı çok temiz, güvenerek yavrularımızı teslim ediyoruz. Ayrıca şehir dışında olduğumuz zamanlarda da tedirgin olduğumuz durumlarda Onur bey ve diğer hekim arkadaşlar bir telefonla yardımcı olup yönlendirme yapıyor. ☺️

2024:01:23 12:34:18
songül gökçe

songül gökçe

Dün Siirt’ten dişi kedimi kısırlaştırmak için pati pete getirdik. O kadar güzel ilgilendiler ki çocuğumla. Siirt’te bulamadığımız değeri kıymeti nezaketi temizliği burada bulduk bir kedim daha var onu da getireceğim herkese de tavsiye edeceğim her şey için çok teşekkürler

2024:01:21 08:00:23
Sibel DEREBAŞI

Sibel DEREBAŞI

Bir Veteriner Kliniği düşünün ki; kapıdan girdiğiniz anda güleryüzle karşılanarak ilgi ile sorun ve taleplerinizin dinlendiği, teşhis ve tedavi aşamasında sabırla her detayı açıklayarak bilgi ve tecrübesinin size hissettirildiği, kaliteli pet shop hizmeti ile aradığınız herşeyi bulduğunuz ve en önemlisi sosyal sorumluluk projelerinde sokak hayvanları için her türlü desteği vererek vicdan ve merhameti ön planda tutuğunu ispatlamış. Başta kızım Pati'nin isim babası Veteriner Hekim Onur Kılıç'a🩷 sonrasında Pati Pet ailesine hep yanımızda olduğu için teşekkür ederim.🙏🏼 Tüm minik can ailelerine şiddetle öneririm

2024:01:21 17:11:05
Şevval Ekmen

Şevval Ekmen

1 yıldan fazladır Pati Pet le beraberizzz kızımızda bizde çok memnunuz. Bir kısırlaştırma operasyonumuzda oldu ve hiçbir sorun sıkıntı yaşamadık herkes gönül rahatlığıyla tercih edebilir ☺️

2024:01:21 15:22:01
Kübra Oğuzhan

Kübra Oğuzhan

Öncelikle kapıda sizi karşılayan kedolar var :) çok tatlılar kedimin aşılarını burdan yaptım güvenle yapabilirsiniz. Bide içerisi hijyenik temizdi Kedomla alakalı bilmediğim bir sıkıntı vardı hocamızı aradığımda çok güzel bir şekilde izah etti şiddetle tavsiye edilir..

2024:01:21 15:38:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:30–20:00
  • Salı 10:30–20:00
  • Çarşamba 10:30–20:00
  • Perşembe 10:30–20:00
  • Cuma 10:30–20:00
  • Cumartesi 10:30–20:00
  • Pazar 10:30–19:30

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı