Abay Apartman

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Batman Abay Apartman

Abay Apartman, Batman şehrinde konaklama hizmeti sunan bir apartmandır. Misafirlerine ev konforunda bir konaklama deneyimi sunmayı hedefleyen Abay Apartman, şehir merkezine yakın konumu ile dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Abay Apartman, 2005 yılında hizmet vermeye başlamış olup, o günden bu yana konuklarına kaliteli ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Günlük konaklama ücretleri uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Sezon ve rezervasyon durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Şehir merkezine yakın konumda olması
  • Temiz ve konforlu odalar
  • 24 saat resepsiyon hizmeti
  • Ücretsiz otopark imkanı
Abay Apartman, konforlu ve uygun fiyatlı konaklama seçenekleri ile Batman şehrinde tercih edilen bir apartmandır. Misafirlerine evlerindeki rahatlığı sunmayı amaçlayan Abay Apartman, şehirdeki gezilecek yerlere kolay erişim imkanı sağlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Batman Merkez Abay Apartman Yorumlar - 1

user196852

Batman Abay Apartman Gece Kulübü, şehrin en popüler eğlence mekanlarından biri. İçeri girdiğiniz anda sizi etkileyen dekorasyonu ve enerjik atmosferi ile dikkat çekiyor. Müzik seçimleri de oldukça başarılı ve herkesin dans etmek isteyeceği türden. Personel güleryüzlü ve hızlı hizmet sunuyor. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle gidilmesi gereken bir mekan.

4 Haziran 2024
HerDaldan

HerDaldan

Süper

2023:01:03 18:05:37
Go Away

Go Away

2022:04:05 08:06:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı