GİRESUN CİTYPLEX SİNEMALARI

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 48 Yorum Ekle

GİRESUN CİTYPLEX SİNEMALARI

GİRESUN CİTYPLEX SİNEMALARI, Batman şehrinde sinema keyfini en üst seviyede yaşamanızı sağlayan bir eğlence merkezidir. 2005 yılında kurulan işletme, sinema sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir.

Fiyat politikamız her kesime hitap edecek şekilde belirlenmiştir. Öğrenci, yetişkin ve indirimli grup biletleri ile herkesin bütçesine uygun seçenekler sunmaktayız.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Yüksek kaliteli görüntü ve ses sistemleri
  • Geniş film arşivi ve güncel filmlerin gösterimi
  • Konforlu ve modern salonlar
  • Çeşitli atıştırmalık ve içecek seçenekleri
GİRESUN CİTYPLEX SİNEMALARI'nda film keyfini doyasıya yaşayabilir, sevdiklerinizle unutulmaz anlar geçirebilirsiniz. Modern teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak sinema deneyimini zirveye taşıyan işletmemizi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Batman Merkez GİRESUN CİTYPLEX SİNEMALARI Yorumlar - 1

user196721

Batman Giresun Cityplex Sinemaları oldukça geniş ve modern bir sinema kompleksi. Film seçenekleri oldukça geniş ve herkesin zevkine hitap edecek türden. Salonlar oldukça konforlu ve temiz. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da diğer sinemalara göre oldukça makul. Kesinlikle tercih edilesi bir sinema.

4 Haziran 2024
Emine Aydeniz

Emine Aydeniz

Bu kadar karanlık bir ekran olamaz ses sistemi desen evdeki tv de de aynı ses var bilet alınmasına rağmen herkese istediği yere oturabilir deniyor. Küçük çocuklar ebeveynsiz içeri alınıyor bu kadar saçmalık görmedim

2023:11:13 12:03:18
Betül

Betül

Bir kez gittim bir daha da gitmem. Bir an gözlerim karardı sandım sonra fark ettim ki sorun bende değil projeksiyondaymış. O kadar karanlık ki gözlerinizi kısıp izleyebilirsiniz sadece. Renk yok parlalık desen sanki en sona kısılmış. İnternetten kaçak izleyin daha kaliteli olur. Yani neden yenilenmiyor o da merak uyandırıcı…

2023:11:07 08:11:27
Gökberk Yiğit

Gökberk Yiğit

35 derecelik yaz sıcağında çalışmayan klimalarla terden pişik olana kadar lamba bitmesin diye parlaklığı kısılmış kapkaranlık bir film zevki yaşamak istiyorsanız tam size göre bir yer. Ha derseniz ki "ben paramla rezil olmak istemiyorum arkadaş" ona da saygı duyarım tabi.

2023:07:25 07:24:32
Volkan Karahan

Volkan Karahan

Yenilemek için daha neyi bekliyorlar anlamadim. Salonları eski, yer yer koltuklar kırık. Girişteki büfe ürün açısından zayıf.

2023:08:05 05:26:42
Metin YILDIRIM

Metin YILDIRIM

Koltuk kalitesi, salon büyüklüğü falan idare eder ama projeksiyonun ömrü erken bitmesin diye ECO moda almak ve filmi bize bu şekilde izletmek nedir. İzlediğiniz film de renkler soluk siyahlar yok parlaklık sıfır. İzlediğiniz filmde detay göremezsiniz. 75 lira verip soluk perde izlemek mantıklı değil

2023:01:29 08:17:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:30–21:30
  • Salı 10:30–21:30
  • Çarşamba 10:30–21:30
  • Perşembe 10:30–21:30
  • Cuma 10:30–21:30
  • Cumartesi 10:30–21:30
  • Pazar 10:30–21:30

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı