Avukat Sadullah Özel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 44 Yorum Ekle

Avukat Sadullah Özel

Avukat Sadullah Özel, Batman şehrinde hizmet veren köklü bir hukuk bürosudur. 20 yıldan fazla deneyime sahip olan Avukat Sadullah Özel, müvekkillerine geniş bir yelpazede hukuki hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Avukat Sadullah Özel, 2000 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana birçok başarılı dava sonuçlandırmıştır. Adaletin sağlanması ve müvekkillerin haklarının korunması misyonuyla hareket eden firma, dürüstlük ve profesyonellik ilkesini benimsemiştir.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz için adil ve şeffaf fiyatlandırma politikası benimsiyoruz.
  • Müvekkillerimizin bütçelerini korumak için uygun ödeme seçenekleri sunuyoruz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman avukat kadrosu
  • Çeşitli hukuki alanlarda hizmet sunma kapasitesi
  • Hızlı ve etkili çözümler üretme yeteneği
Avukat Sadullah Özel'i tercih etmeniz için müvekkillerimize karşı samimiyet, güvenilirlik ve başarı odaklı çalışma prensiplerimizle hizmet veriyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Batman Merkez Avukat Sadullah Özel Yorumlar - 1

user195763

Batman Avukat Sadullah Özel Avukat, işinde uzman, güvenilir ve başarılı bir avukat. Kendisiyle çalışmak oldukça keyifli ve sorunsuz bir süreç oluyor. Sorunlarınızı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor ve size en iyi şekilde destek oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Haziran 2024
Muhammed AYHAN

Muhammed AYHAN

2023:09:30 08:11:38
gulnur gunes

gulnur gunes

2020:01:08 17:49:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı