Batman Halı Yıkama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Batman Halı Yıkama

Batman Halı Yıkama, Batman şehrinde halı yıkama hizmeti sunan bir işletmedir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

2008 yılında kurulan Batman Halı Yıkama, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla, her türlü halı ve kilim yıkama ihtiyacını karşılamaktadır.

Fiyat Politikası

İşletme, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Halı yıkama fiyatları, halının büyüklüğü ve türüne göre değişiklik gösterebilmektedir. Detaylı fiyat bilgisi almak için işletme ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve hijyenik halı yıkama
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Batman Halı Yıkama, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilen bir işletmedir. Halılarınızı güvenle teslim edebileceğiniz ve temizlenmiş halılarınızı memnuniyetle geri alabileceğiniz bir adres olarak hizmet vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Batman Merkez Batman Halı Yıkama Yorumlar - 1

user195554

Batman Batman Halı Yıkama Çamaşırhanesi oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Halılarımı her zaman tertemiz ve mis gibi alıyorum. Personelleri de son derece nazik ve yardımseverler. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Haziran 2024
Helen Eken

Helen Eken

Bir halimi yikamadan getirdiler digerleri lekelerden de kokusundan da belli 5 hali verdim digerleri lekeli saç dolu baska bir tanesi kokuyor kokudan odaya giremedik tekrardan yikatmaya gondermeye vermek zorundayim soyledikleri gunde getirmediler oyle biriyle muhattap ettiler ki bedavaya yıkıyormus gibi tepkili konusuyor en basit adresi bilemedigini soyleyi bizi ayagina cagirdi ustelik gelicekse gelsin gelmicekse gidiyorum diyor şaka gibi!!! Bayram oncesidir anlayis gosterdik ama hali yikamadan getirmek ne demek hakkini vermeden yapilan işin hicbir kuruşu helal degildir asla tavsiye etmiyorum

2023:04:23 17:33:25
Ömer Yilmaz

Ömer Yilmaz

Arkadaşlar halılarımı çok iyi yıkadı müsteri memnuniyetleri süper çok teşekür ediyorum

2023:12:08 20:07:11
R.S. A:

R.S. A:

UZAK DURUN!!Kesinlikle güvenmeseniz gereken bir firma!! Sünger yatak verdim yıkamaları için yatağımı paslandırmaları yetmiyormuş gibi utanmadan yıkama parasını istediler! Yatağımı mahvettikleri için vermek istemedim doğal olarak ama resmen kavga ettiler bunun için.Yıkama parasını verdim ama hakkımı helal etmedim.Cahille iş yapmamak gerektiğini bir kez daha öğrendim sayelerinde!!! Yorumuma yazdığınız cevaba cevaben; Servis ücreti dediğiniz 20 tl size de mantıklı geliyor mu? O zaman müşteri adaylarınıza bundan sonra halılarını yıkamak içim evden gelip alma karşılığı 20 tl alın.Bakalım o zaman size halı verecek müşteri bulabiliyor musunuz!! Tabiki halı veya yıkamaya verilecek ürünü evden gelip almak sizin göreviniz! Ama buna rağmen hatırlıyorsanız size “Eşim yatağı teslim edecek adresi verin” dediğimde bana “Diğer dükkandayım neyse biz gelip alalım” diyen sizdiniz.Şimdi de servis ücreti diyorsunuz! Hayır o servis ücreti falan değildi yıkayıp bozduğunuz yatağım için utanmadan yıkama parası aldınız. 20 tl ilk servis ücreti mi olur? Ne kendinizi ne de insanları kandırmayın!

2018:01:04 13:07:57
muzaffer öztürk

muzaffer öztürk

Halılar ve kanepe koltuk takımı çok güzel yıkandı. Zamanında da teslim aldım. Tavsiye ederim. Tekrar gönderirim inşallah... işiniz de başarılar dilerim👏

2021:02:23 12:28:46
Seyrann Ünal

Seyrann Ünal

Fiyatta yanlış bilgilendirildim üstelik çok kötü yıkanmış şikayetimi dile getirmek için aradığım da beğenmiyorsan bir daha yikatmazsin dediler Kimseye tavsiye etmiyorum GÜVENMEYİN !!!

2020:11:02 10:28:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar 08:00–20:00

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı