Özel Zilan Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Özel Zilan Hastanesi Batman

Özel Zilan Hastanesi, Batman şehrinde hizmet veren özel bir sağlık kuruluşudur. Hastane, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır ve uzman kadrosu ile hastalarına kaliteli ve güvenilir bir sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Özel Zilan Hastanesi, 2005 yılında Batman şehrinde kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojiler ile donatılmış olan hastane, sürekli olarak kendini yenileyerek hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Hizmetler

  • Genel Cerrahi
  • Dahiliye
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Pediatri
  • Göz Hastalıkları

Fiyat Politikası

Özel Zilan Hastanesi, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Hasta memnuniyetini ön planda tutan hastane, şeffaf bir fiyat politikası benimsemektedir.

Özel Zilan Hastanesi, uzman kadrosu, modern tıbbi ekipmanları ve hasta odaklı hizmet anlayışı ile tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur. Hastalarına en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini geliştiren hastane, sağlık alanında güvenilir bir adres olmayı başarmıştır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Batman Merkez Özel Zilan Hastanesi Yorumlar - 1

user195276

Zilan Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personel çok ilgili ve profesyonel. Hastaların ihtiyaçları hızlı bir şekilde karşılanıyor. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 Haziran 2024
Muhammet Akgun

Muhammet Akgun

Hastane ile alakası olmayan sadece ticaret maksatlı kurulmuş gibi , acil doktoru levent beyin yanında sanki cinayetten yargılanıyor gibi hissedebilirsiniz. Zorla çalışıyor hissiyatı ile muayenemi yarım bırakarak ayrıldım. Allah bir daha düşürmesin .

2024:01:22 11:25:27
Ffff Eygzxgyv

Ffff Eygzxgyv

Eşimi kadın doğum bölümüne götürdüm Sezer hoca adında yeni bir doktor başlamış çok ilgili bir doktor çok memnun kaldık Allah razı olsun kendisinden çok ilgilendi

2023:12:16 18:14:38
Tuba Yıldız

Tuba Yıldız

Boyle sacma bir hastane gormedim bir tahlil sonucu icin tam 1 saat baglanmasini bekledim defalarca yuzume kapattılar yaziklar olsun!!!

2023:12:12 07:03:15
Fatımatüz zehra Mirik

Fatımatüz zehra Mirik

Ziyan hastanesi KBB doktoru rahatsızlığı mi anlatmama rağmen dinlemiyor kendi egosunun peşinde ilerliyor yanında ki hemşireler tam Bi ruh hastası gibi davranıyorlar çarşaflı bir insanım kapıyı açınca hemşiresi dondu kaldı ne var o kadar bakacak anlayamadım saygısızca konuşması da zaten çabası. Bir sürü para verip kötü muamele görmek isterseniz bu hastaneye başvurabilirsiniz!!!! Şikayet ediyoru ama yönetimin umrunda değil Allah yedirmesin

2023:05:10 14:45:24
dilan d

dilan d

Birkaç ay önce kadın doğum doktoruYüksel beye muayene oldum. Özel bir hastanede bu kadar kötü bir muamele hayatımda ilk defa gördüm yanında çalışanları zaten kendini doktor sanıyorlar heralde o kadar ilgisiz ve kabalardı ki bir daha asla gitmem ve hiç kimseye önermem. 9 aylık hamile bir kadını o kadar hızlı sedyeden nasıl rahatça kaldırabilirsiniz? Doktorun Daha önce gitmediğim için de beni azarlamaya çalışmasından bahsetmek bile istemiyorum.insanlar size ve mesleğinize güvenerek geliyor o tavrınız hiç hoş değil.ilgi anlayış uslüp 0.

2022:10:28 06:30:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı