Batman Eğitim Araştırma Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Batman Eğitim Araştırma Hastanesi

Batman Eğitim Araştırma Hastanesi, Batman şehrinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Hastane, 1985 yılında kurulmuş olup, yıllardır bölge halkına kaliteli sağlık hizmetleri sunmaktadır.

Fiyat politikası, hastanenin sunduğu hizmetlere ve tedavilere göre değişiklik göstermektedir. Hastane, her kesime hitap edebilmek için uygun fiyatlar sunmaktadır.

  • Modern tıbbi ekipmanlarla donatılmış bir hastane
  • Alanında uzman doktor ve sağlık personeli
  • Geniş poliklinik hizmetleri
  • Acil servis ve yoğun bakım üniteleri

Batman Eğitim Araştırma Hastanesi, kaliteli sağlık hizmetleri ve uzman kadrosuyla bölge halkının tercih ettiği bir sağlık kuruluşudur. Hastanemiz, hastaların sağlığına önem vererek, her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Siteyi ziyaret et

Etiketler

Batman Merkez Batman Eğitim Araştırma Hastanesi Yorumlar - 1

user195268

Batman Batman Eğitim Araştırma Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personelin ilgisi ve hastalarla olan iletişimi oldukça başarılı. Hastanenin temizliği de oldukça dikkat çekici. Tüm bu olumlu özellikleriyle hastaneye gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz.

3 Haziran 2024
Nihal Kara

Nihal Kara

Koskoca ilde sadece 1 endoskopi doktoru varmış. Ve 4 ay sonrasına randevu verilebiliyor. Doktor talep edilmiyor mu. Ya da bu sistemde kim çalışmak ister orası da muamma doğrusu.

2023:12:18 12:21:41
Reklamyap

Reklamyap

Allah kimseyi bunlarin eline düşürmesin. İnsanlarla küstahca konuşup hastayı tahrik eden bazi hastane personellerinin yüzünden hastalar doktorlarla tartışıyor kavga ediyor. Cözüm üretmekten kaçan. Bir kitle var. Basit bir problemi dahil çözmekten aciz basindan salan insanlar. Bedava paraya alismislar sıra kesmen için torpilin olması gerekiyor. Özele gittim özel hastanedeki personeller gerçekten 10numara vulan bölgedekiler bedava mı çalışıyorsunuz siz Acil denetim müffetis gönderilmeli babanızın hayrına çalışmıyorsunuz. İşini iyi yapan terbiyesizlik yapmiyan sağlık personelleri bastacisiniz temizlik işinde olanlar. Çok yardımcı oluyor ne sorsan gayet güzel. Yonlendiriyorlar danışmanlar ve fiş kesilen yerdeki insanlar. Çok cakalca tersliyerek konuşuyor babalarının hayrına orda olmadıklarını biri hatırlatmak onlara.

2023:08:23 15:42:38
Baki Demir

Baki Demir

Doktor 2 gün önce çıkan kan tahlili sonuçlarını bilgisayarın da görüntüleyemedi ve mecburen bir daha kan tahlili istedi. Hastane laboratuvarı kan tahlili sonuçlarını e-nabız'a da yüklemiyor .

2023:12:20 13:24:33
Nur Gül

Nur Gül

Hayatımda bu kadar gereksiz bu kadar bilgisiz hemşireler. Güvenlik. Yeni bina giriş danışmanlık çalışanı..sizi Allaha havale ediyorum. Sabahtan beri bebeğimle bizi yanlış bilgi vererek iki hastaneye gezdik

2023:11:17 07:55:06
MURAT

MURAT

Düzgün çalışın kardeşim.Bir MR ve sonucu öğrenip ilaç yazılması için kesretten kinaye 1000 kere gelmek mi gerekli .Geliyorsun diyorlar bekle doktor ameliyatta bu da ne kadar doğru orası şüpleli.bekle görüşemeden gidiyorsun.Allah cezanızı versin.

2023:10:16 11:31:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı