keskin elektrik ltd.şti

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Batman Keskin Elektrik Ltd. Şti

Batman Keskin Elektrik Ltd. Şti, Batman şehrinde elektrik sektöründe faaliyet gösteren bir kuruluştur. 1990 yılında kurulan şirket, elektrik malzemeleri satışı, elektrik tesisatı kurulumu ve bakımı gibi hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

1990 yılında Batman'da kurulan şirket, elektrik sektöründe uzun yıllardır hizmet vermektedir. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilir ürünleri ile müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

Şirketimiz, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Her bütçeye uygun çözümler sunarak müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi hedeflemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ürünler ve hizmetler
  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri odaklı yaklaşım
Şirketimizi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünlerimiz, uzman kadromuz ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız ile sizlere en iyi hizmeti sunmaktan mutluluk duyacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Batman Merkez keskin elektrik ltd.şti Yorumlar - 1

user193453

Batman keskin elektrik ltd.şti Elektrikçi hizmetinden çok memnun kaldım. Hızlı, profesyonel ve güvenilir bir hizmet aldım. Elektrik sorunlarımı kısa sürede çözüme kavuşturdular. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Haziran 2024
Halil Yalcin

Halil Yalcin

2019:10:24 08:07:46
Emin Iletişim

Emin Iletişim

2018:12:15 17:06:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı