Mezarlık

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Batman Mezarlık

Batman Mezarlık, Batman şehrinde bulunan bir mezarlık alanıdır. Şehir sakinlerine ve çevre köylerden gelen insanlara mezarlık hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Batman Mezarlık, 1990 yılında kurulmuştur. Yıllar içinde sürekli olarak genişleyerek daha fazla mezarlık alanı oluşturmuştur. Şehirdeki en eski ve en büyük mezarlık alanlarından biridir.

Fiyat Politikası

  • Standart mezarlık alanı fiyatları
  • Aile mezarlığı seçenekleri
  • Özel anıt ve mezar taşı seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Geniş ve düzenli mezarlık alanları
  • 24 saat güvenlik hizmeti
  • Temiz ve bakımlı mezarlık alanları
Batman Mezarlık, şehir sakinlerinin sevdiklerini huzurlu bir şekilde ziyaret edebilecekleri güvenli ve düzenli bir mezarlık alanı sunmaktadır. Geniş seçenekleri ve uygun fiyat politikası ile tercih edilen bir mezarlık alanıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Batman Merkez Mezarlık Yorumlar - 1

user192763

Batman Mezarlık Mezarlık, karanlık ve gizemli atmosferiyle dikkat çeken bir mezarlık. Burada dolaşırken adeta bir Gotham City havası hissediyorsunuz. Mezar taşları arasında dolaşırken Batman'ın dünyasına adım atmış gibi hissediyorsunuz. Ancak mezarlıkta biraz bakımsızlık olduğunu söylemeliyim. Yine de bu atmosferi sevenler için oldukça etkileyici bir mekan.

1 Haziran 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı