Riva Oto Kiralama Ve Emlak

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Riva Oto Kiralama Ve Emlak

Riva Oto Kiralama Ve Emlak, Batman şehrinde hizmet veren bir oto kiralama ve emlak firmasıdır. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet gösteren firmamız, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Firmamız 2010 yılında kurulmuş olup, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Deneyimli kadromuz ve geniş araç filomuz ile müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedeflemekteyiz.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Ekonomik ve lüks araç seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Geniş araç filosu
  • 24/7 müşteri desteği
  • Kasko ve sigorta hizmetleri
  • Emlak danışmanlık hizmeti
Riva Oto Kiralama Ve Emlak olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için sürekli kendimizi geliştirmekte ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Uygun fiyatlarımız, geniş araç filomuz ve profesyonel ekibimiz ile sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Batman Merkez Riva Oto Kiralama Ve Emlak Yorumlar - 1

user192414

Batman Riva Oto Kiralama Ve Emlak Araç Kiralama hizmetinden çok memnun kaldım. Araçlar temiz ve bakımlıydı, personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Kiralama işlemleri de hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşti. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Haziran 2024
halit oğuz

halit oğuz

Riva Oto Kiralama olarak batman ve çervresinde müşteri memnuniyetini gözeterek tüm araçlarımız rent a car kaskolu olup,sıfırdan farksız en lüks ve konforlu araçları size sunmaktan mutluluk duyarız

2019:10:14 19:22:39
Mehmet Şirin Yıldırım

Mehmet Şirin Yıldırım

Çok kaliteli temiz onemseyici bir firma.

2021:03:24 10:23:15
Batmanda com

Batmanda com

BAŞARILI ÜYEMİZE HAYIRLI İŞLER DİLERİZ

2017:10:09 22:21:24
Seyyid Agit Bilici

Seyyid Agit Bilici

Başka bir ülkeden geldiyseniz dikkatli olun, bu şirket arabalara pahalıya zarar veriyor ve yalan söylüyor. Başka bir şirket arasan iyi olur.

2021:11:01 10:57:46
Ahmet Görmüş

Ahmet Görmüş

2019:12:06 20:10:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı