Petrol Cafe T.P.A.O Site Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 47 Yorum Ekle

Petrol Cafe T.P.A.O Site Şubesi

Petrol Cafe T.P.A.O Site Şubesi, Batman şehrinde bulunan bir kafe ve restorandır. Müşterilere lezzetli yemekler ve içecekler sunan işletme, aynı zamanda keyifli bir atmosfer ve hizmet kalitesiyle de dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Petrol Cafe T.P.A.O Site Şubesi, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Yıllar içinde gelişen menüsü ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerin favori mekanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

İşletme, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı amaçlamaktadır. Menüdeki çeşitli yemek ve içecek seçenekleri, her bütçeye uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve çeşitli menü seçenekleri
  • Keyifli ve rahat bir atmosfer
  • Kaliteli ve hızlı hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Petrol Cafe T.P.A.O Site Şubesi, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmetiyle tercih edilmesi gereken bir işletmedir. Hem yerel halkın hem de şehre gelen ziyaretçilerin keyifli vakit geçirebileceği bir mekan olma özelliğine sahiptir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Batman Merkez Petrol Cafe T.P.A.O Site Şubesi Yorumlar - 1

user191822

Batman Petrol Cafe T.P.A.O Site Şubesi oldukça keyifli bir mekan. Kafe içerisindeki dekorasyon ve atmosfer gerçekten çok hoş. Çalışanlar da son derece ilgili ve güleryüzlü. Menüdeki yemekler ve içecekler de oldukça lezzetli. Fiyatlar da gayet makul. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

31 Mayıs 2024
Sasûn Békanûn

Sasûn Békanûn

Site; Batman içinde bir vaha, burası da bu vahanın içinde bir pınar... Yaz aylarında akşam saatleri hoşça vakit geçirilebilecek bir yer. Park alanı, çocuk oyun alanı vb. mevcut.

2023:08:31 14:32:28
Hasan Türkmen

Hasan Türkmen

Bir pazar sabahı eşimle petrol kafeye kahvaltıya gittik. Dışardan çok nezih bir yer gibi dursada kahvaltılıklar geldikten sonra arka taraftan sırtına ilaç bidonu almış bir adam başladı sağı solu böcek ilacı ile ilaçlamaya. Böyle birşey ben hayatımda görmedim. Abi sen ne yapıyorsun ya bizi mi zehirleyeceksin sıktığın o böcek ilaç kahvaltılarimizin üzerine geldi dedim. Bana ne dese beğenirsiniz kardeş bunun kokusu yok. Güler misin ağlar mısın. Tabi ben çok sinirlendim. Ben yapma dememe rağmen o böcek ilacini sıkmaya devam etti. Ondan sonra kafe calsianlari geldi afedersiniz felan. Yani bunun affı olabilir mi insanlarin sağlığı ile oynayın ondan sonra afedersin. Dışarıdan çok nezih bir cafe gibi görünse de bir kahve bile içilmez orada. İnsan sağlığı ile oynamayın. Pestisitlerin insan sağlığına ne kadar zararlı olduğunu bir araştırın.

2023:11:24 23:51:24
Aslı Şen

Aslı Şen

TPAO sitesi içerisinde yer alan bu cafenin çalışanları oldukça ilgili ve kibar, bu konuda oldukça memnun kaldığımızı dile getirmek isteriz. Ancak cafenin bir site içerisinde yer aldığını göz önünde bulundurarak fiyatlarının yüksek olduğunu düşünüyorum. 1 çay 14 tl, sade soda 24 tl, tost 85 tl vs…Bu da ne yazık ki deneyim puanını düşürmeme sebep oluyor.

2023:06:28 15:52:12
Mozart

Mozart

Eşimle pek tercih etmediğimiz bir mekan. Gittiğimiz yer kapalı olduğundan buraya gelmek zorunda kaldık. Gittiğimiz saatler kimsenin olmadığı saatler olduğundan biraz da olsa atmosferin tadını çıkardık. Az şekerli Türk kahvesi istememe rağmen bol şekerli kahve getirildi. Eşim içtiği çayı beğendi. Kaçak çay sevmediğim için ben çayı tercih etmedim. Sonrasında sütlü neskafe ve sufle söyledik. Kahveyi de sufleyi beğendik.Bölümlendirilmiş iki iç mekandan oluşan kafenin L şeklinde bahçesi mevcut. Mekan temiz ve görünümü güzel. Türk kahvesi dışında her şey güzel gözüküyordu. Lakin kasaya gelince fiyatlar karşısında dumura uğradık. Gereğinden fazla pahalı ve ürünler arasında fiyatlar arasında tutarsızlık var. Bence bir an önce fiyatlar güncellenmeli.Kısacası fiyatlar yüzünden pek tercih etmeyeceğimiz bir mekan olacak.

2022:12:01 11:28:04
mazlum dursun

mazlum dursun

Sevdiğim bir insanla gitmiştik çok güzel bir yerdi. Doğal olarak Batmanda gidilecek ender yerlerden birisidir. Hizmet iyiydi. Fiyatlar hizmete göre uygundu.

2023:12:02 07:06:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–00:00
  • Salı 07:00–00:00
  • Çarşamba 07:00–00:00
  • Perşembe 07:00–00:00
  • Cuma 07:00–00:00
  • Cumartesi 07:00–00:00
  • Pazar 07:00–00:00

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı