Moon Cafe&Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 51 Yorum Ekle

Moon Cafe&Restaurant Batman

Moon Cafe&Restaurant, Batman şehrinde lezzetli yemekler ve keyifli bir atmosfer sunan bir işletmedir. 2005 yılında açılan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir.

Tarihçe

Moon Cafe&Restaurant, Batman şehrinde bir aile işletmesi olarak başlamıştır. Yıllar içinde geleneksel lezzetleri modern bir dokunuşla sunarak müşterilerinin favori mekanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Kahvaltı menüsü: 20 TL
  • Öğle yemeği menüsü: 30 TL
  • Akşam yemeği menüsü: 50 TL

Önemli Özellikler

  • Organik ve taze malzemelerle hazırlanan yemekler
  • Geniş iç mekan ve açık hava terası
  • Canlı müzik etkinlikleri ve tematik günler
Moon Cafe&Restaurant'i tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli yemekler, keyifli atmosfer ve samimi hizmetimizle sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Batman Merkez Moon Cafe&Restaurant Yorumlar - 1

user191513

Batman Moon Cafe&Restaurant Bar, harika bir atmosfere sahip bir mekan. Dekorasyonu, müzikleri ve yemekleriyle beni büyüledi. Özellikle gece saatlerinde burada vakit geçirmek çok keyifli oluyor. Personel de son derece ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

31 Mayıs 2024
Sinan Emre Durmaz

Sinan Emre Durmaz

Atmosferi gayet güzel, elit bir mekan havası var. Çalışanları pokerface ve profesyonel. Kahvaltısı bol çeşitli. Fakat kahvaltıda peynir ve tereyağından kıl çıktı. Peynirlerin bazıları kokuyordu. İlk kez masalara gelmedikleri belliydi. Tereyağı ise zamanının çoğunu dışarıda geçirmiş, belki de üstündeki kalın erkek kılı sebebiyle uzun süre dokunulmamıştı. 1,25 astigmat olmama rağmen bunları gözlüksüz görebiliyorsam çalışanların da dikkatini çekmesini isterdim. Defalarca özür dileyip mahcubiyetlerini belirttikten sonra içmediğimiz sulara kadar faturaya yansıttılar. Fiyat farkını sorduğumda ise su ve diğer şeyler dendi. O ana kadar yorumum olumlu olacaktı. Diğer şeylerin ne olduğunu anlamadım ama aradaki farkı uçuktu. Çıkarken kapalı sularımı da alıp çıktım. Bu yorumu yazabilmek için itiraz etmedim. Müşteri memnuniyetini, paranın önüne koymaları gerektiğini anlatmak istedim.

2024:01:15 06:44:01
Hakan Çoban

Hakan Çoban

Burayı yeni devir almışlar ve güzel işler yapmaya çalışıyorlar.Çok temiz ve güzel bir mekan.Ailecek gidilebilecek bir yer.Çocuk alanları da var.Yemekleri de çok iyi.Moon Cafe & Restaurant'ıTavsiye ederim 👍👍👍

2023:07:04 22:17:29
Şeyda Özkişi

Şeyda Özkişi

Gerçekten çok ilgili bir işletme ve kahvaltısı efsane güzel, taze ve bol çeşitli. 2 kişilik kahvaltı ama 3 kişi rahat doyar.Fiyat da gayet uygun. Ortam da çok hoş ve temiz. Batman' a uğrayanlar hiç düşünmesin gelsin derim.Çok memnun kaldık teşekkür ederiz ilginiz ve Türk kahvesi ikramınız için 👏

2023:01:01 09:24:39
Veysel Korkut

Veysel Korkut

Serpme kahvaltısı çok güzeldi, ilgili bir işletme sahibi var. Önerilir.

2023:07:30 13:23:24
leyla kavak

leyla kavak

Merak ediyorum neden batmanin kahvalti yerlerinde boyle hazir peynirler sunuluyor ? Koy peynirleri otlu Ezine vb peynirler dururken yani ben ne zaman misket ve dil peyniri gorsem aklima yemekhanedeki peynirler geliyor yapmayın bi fark yaratacaksaniz daha organik koy kahvaltisi gibi bi sunum sergileyin naçizane fikrim tabi size kalmış..

2023:09:13 19:46:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:00
  • Salı 08:00–00:00
  • Çarşamba 08:00–00:00
  • Perşembe 08:00–00:00
  • Cuma 08:00–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar 08:00–00:00

Batman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı