AYVET VETERİNER KLİNİĞİ – Veteriner Hekim Hüseyin DURGUT

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

AYVET VETERİNER KLİNİĞİ - Veteriner Hekim Hüseyin DURGUT

Ayvet Veteriner Kliniği, Bartın şehrinde hizmet veren köklü bir veteriner kliniğidir. Kliniğimiz, evcil hayvanlarınızın sağlığı ve refahı için profesyonel hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Ayvet Veteriner Kliniği, 2005 yılında Veteriner Hekim Hüseyin Durgut tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, kliniğimiz Bartın ve çevresindeki hayvanseverlerin güvenilir adresi olmuştur.

Fiyat Politikası

Kliniğimiz, uygun fiyatlarla kaliteli veteriner hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, her bütçeye uygun çözümler sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Acil durum hizmetleri
  • Aşı ve sağlık kontrolleri
  • Ameliyat ve cerrahi müdahaleler
Ayvet Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığı konusunda titizlikle çalışan bir ekipten oluşmaktadır. Uzman veteriner hekimlerimiz ve modern tıbbi ekipmanlarımız ile evcil dostlarınız en iyi şekilde tedavi edilmektedir. Bizimle iletişime geçerek sevgili dostlarınızın sağlığını güvenle emanet edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez AYVET VETERİNER KLİNİĞİ – Veteriner Hekim Hüseyin DURGUT Yorumlar - 1

user190462

Çok ilgili ve profesyonel bir veteriner hekim. Hayvanlarına olan sevgisi ve ilgisiyle tanınıyor. Her zaman yardımcı olmaya çalışıyor ve sorularımıza sabırla cevap veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Mayıs 2024
Afranur Şişman

Afranur Şişman

Kedimi düzenli olarak götürüyorum. Çok ilgili bir hekim Hüseyin Bey. Kedimin aşıları için gidiyoruz, kısırlaştırma ameliyatını da Hüseyin Bey yaptı. Hiçbir sorun yaşamadık. Her aşamada bilgi veriyor size, her şeyi soran biriyseniz benim gibi içiniz rahat olarak gidebilirsiniz. Bartın'daki ikinci veterinerim bu ve çok memnunum. Yalnız gitmeden önce aramak gerekiyor, bazen yerinde olamayabiliyor büyükbaş hayvanlara bakmaya gittiği için, aklınızda bulunsun.

2015:01:23 23:23:40
Afet Yücesan

Afet Yücesan

Sokakta bulduğunuz zavallı pisi çabucak ölsün istiyorsanız gidin! 1,5 aylık yavruya parazit aşısı yapıp acı içinde kivranmasina sebep olan paragöz vicdansizlar!

2017:10:08 20:54:46
Onur Özdağ

Onur Özdağ

2023:08:09 18:23:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:30
  • Salı 08:30–19:30
  • Çarşamba 08:30–19:30
  • Perşembe 08:30–19:30
  • Cuma 08:30–19:30
  • Cumartesi 08:30–19:30
  • Pazar Kapalı

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı