Efe Tur / Öz Emniyet Turizm

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 58 Yorum Ekle

Efe Tur / Öz Emniyet Turizm Bartın

Efe Tur / Öz Emniyet Turizm, Bartın şehrinde faaliyet gösteren bir turizm şirketidir. Şirket, turizm sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahip olup, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Efe Tur / Öz Emniyet Turizm, 1995 yılında Bartın'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, şirket sürekli olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmetlerini geliştirmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunma prensibi benimsenmiştir.
  • Fiyatlar, hizmetin kalitesine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli personel
  • Geniş araç filosu
  • Özel turlar ve transfer hizmetleri
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
Efe Tur / Öz Emniyet Turizm'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibi, geniş araç filosu ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile size unutulmaz bir seyahat deneyimi sunmaya hazırdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez Efe Tur / Öz Emniyet Turizm Yorumlar - 1

user190384

Bartın Efe Tur / Öz Emniyet Turizm Seyahat Acentası oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Personelleri güleryüzlü ve yardımsever. Araçları temiz ve konforlu. Seyahatlerimde her zaman tercih ettiğim bir firma. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Mayıs 2024
Yunus

Yunus

İstanbul'a giderken kullandım, hiç ama hiç memnun kalmadım. Şehiriçi taşıma yapıyor gibi adım başı durakladı... Planlanan vakitten çok daha geç vardık, olan nakdime ve vaktime oldu. Daha da kullanmam..!!

2024:01:05 16:52:20
A. A.

A. A.

Bilet sitesinde varış 14,30 yazmasına rağmen 16 da ancak esenler otogarına girebildi. Bu kadar fark ekstra bir durum yoksa olmamalıydı. Muavine 2 kez wifi şifresi sorduğum halde söylemedi. Wifi nizi kullanmamızın sizin için ne sakıncası var acaba.

2023:12:01 01:34:54
İlknur Bacak

İlknur Bacak

Çok teşekkür ediyorum kendilerine bir işletme olarak Bartın'da çok iyi bir yerdeler Güven hizmet onların işi bu konuda bir adım öndeler öncelikle müdürleri �ibrahim çakmak ve bütün çalışanlarına çok teşekkür ediyorum

2023:08:30 11:54:34
Regret Dog

Regret Dog

ANKARA BARTIN OTOBÜSLERİ BELEDİYE DOLMUŞU OLMUŞ, WI FI YOK İKRAM TIRT, SAÇMA SAPAN ŞEYLER YÜZÜNDEN 6 SAATTE EVE VARDIK ŞEHİRİÇİ SERVİSİ PERSONEL HEPSİ AYRI ARTİST BEDAVA MI YAPIYOSUNUZ KARDEŞİM İŞİNİZİ

2023:09:01 22:24:41
Öznur Aydemir

Öznur Aydemir

Kaptanlar kendi ihtiyaçlarını görmek için mola veriyor bizim ihtiyacımız var dediğimiz de burası kimsenin özel halk otobüsü değil diye biliyor.... Bunu diyen kaptan şeref kaptan....

2023:07:18 08:43:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı