GERGECE ŞELALESİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

GERGECE ŞELALESİ Bartın

GERGECE ŞELALESİ, Bartın şehrinde doğal güzellikleriyle ön plana çıkan bir destinasyondur. Şelale, yeşillikler arasından akan berrak suyu ve etkileyici manzarasıyla ziyaretçilerini büyülemektedir.

Tarihçe

GERGECE ŞELALESİ, yıllar önce doğal bir oluşum olarak keşfedilmiş ve zamanla popüler bir turistik mekan haline gelmiştir. Şelalenin etrafında piknik alanları ve yürüyüş parkurları bulunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: 10 TL
  • Piknik alanı kiralama: 50 TL/gün

Önemli Özellikler

  • Doğal güzellikleriyle etkileyici bir manzara sunar.
  • Piknik alanları ve yürüyüş parkurları mevcuttur.
  • Şehir merkezine yakın konumuyla kolay ulaşım sağlar.
GERGECE ŞELALESİ, doğa ile iç içe huzurlu bir gün geçirmek isteyen herkes için ideal bir destinasyondur. Eşsiz manzarası ve temiz havasıyla ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Merkez GERGECE ŞELALESİ Yorumlar - 1

user190077

Gergece Şelalesi doğanın içinde huzur bulabileceğiniz harika bir turistik yer. Şelalenin etrafındaki yeşillikler ve temiz hava insanı adeta büyülüyor. Şelalenin sesi ise dinlendirici bir etkiye sahip. Piknik yapmak, doğa yürüyüşü yapmak veya sadece manzaranın tadını çıkarmak için ideal bir yer. Kesinlikle ziyaret edilmesi gereken bir yer.

30 Mayıs 2024
Mehmet Kursat Aldemir

Mehmet Kursat Aldemir

Şelale güzel ancak insanlar her yere çöplerini atmış ve gördüğüm kadarıyla Çevre Bakanlığı doğayı kirletenlere karşı önlem almali. Belediyeler düzenli takip etmeli. Arabayla selaleye yaklaşık 700 metre mesafeye kadar gitmek mümkün. Sonra patika bir yoldan doğayı izleyerek yürümek gerekiyor.

2023:08:21 08:16:41
Gülsüm Demir

Gülsüm Demir

Şelale güzel araba şelaleye 7,8 dk mesafe kalana kadar gidebiliyor. Yolu iyiydi ama biz yazın gittik her yer kuru. Mesela yağmurda çamurda başka mevsim giderseniz belki saplanırsınız. Giderken yüzen mandaları gördük. Yabani biraz ayakkabılarınız giyiminiz outdoor olursa daha iyi olur. Biz kucağımızda 2 yaşında bebekle gidebildik yani. Güzel bir doğal güzellik kararsız kalmıştık ama iyi ki gittik dedik. İlk aşamada dereyi görünce solundan devam edin. Sonra Görsellerde düzlük bi yeşil alan paylaşıyorum oraya varınca düz devam edin patikayı göreceksiniz takip edin şelaleyi görürsünüz

2023:08:15 14:52:05
Muhammet Asmaz

Muhammet Asmaz

Arabadan indikten sonra biraz yürüme mesafesi var yolda giderken suya girmiş mandalar görebilirsiniz :) biz beğendik fotoğraf albümünü yenilerini ekleyecek güzel resimler çıkartabilirsiniz

2023:08:12 20:28:29
ahmet eyüpoğlu

ahmet eyüpoğlu

Bartın da gezip görülmesi yerlerden biri mutlaka gidin derim ama Özel idarenin gergece şelalesine kadar olan yola mutlaka işaretleme ve bilgilendirme tabelası koyması gerekiyor ilk defa ve yalnız gittiğimden şelalenin üst kısmına kadar herşey iyiydi sonrası şelaleye inmek için soldaki yoldan gitmem gerekirken tabela ve işaretleme olmadığı için patikadan düz devam ettim ve baya gitmişim sonradan yol bitince fark ettim ve döndüm asıl yolu buldum yani işaretleme şart yeni gidenler için yeni gidecekler dereyi geçince sol yoldan gitmeli

2023:08:13 18:11:29
Yvz B.

Yvz B.

Yanlışlıkla gittiğimiz ama gittiğimize pişman olmadığımız bakir bir alan. Arabanızın altı alçaksa yolu biraz kötü. Şelaleye ulaşmak için yürümeniz gerekiyor. Şelalesi fazla almıyordu ama doğa muhteşem. Maalesef insanımız orayı da pisletmeyi başarmış.

2021:09:10 16:53:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı