Taşhan

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Taşhan Bartın

Taşhan, Bartın şehrinde bulunan tarihi bir yapıdır. 19. yüzyılda Osmanlı döneminde inşa edilmiş olan Taşhan, o dönemde kervansaray olarak kullanılmıştır. Günümüzde ise restore edilerek turistik bir mekan haline getirilmiştir.

Tarihçe

Taşhan, 1870 yılında inşa edilmiş olup, Osmanlı döneminde kervansaray olarak kullanılmıştır. Yapı, tarihi dokusunu koruyarak günümüze kadar gelmiştir.

Fiyat Politikası

Taşhan ziyaretleri için giriş ücreti alınmamaktadır. Ancak, içeride bulunan dükkanlardan alışveriş yapmak isteyen ziyaretçiler için fiyatlar değişkenlik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Taşhan, tarihi bir yapı olup Osmanlı dönemine ait mimari özellikleri yansıtmaktadır.
  • İçerisinde bulunan dükkanlarda el işi ürünler ve yöresel hediyelik eşyalar bulunmaktadır.
  • Taşhan, Bartın şehir merkezinde bulunmaktadır ve kolayca ulaşılabilir konumdadır.
Taşhan, Bartın şehrinde tarihi ve kültürel bir mekan olup, ziyaretçilere Osmanlı dönemine ait bir atmosfer sunmaktadır. Yöresel ürünlerin bulunduğu dükkanlarıyla da ziyaretçilere alışveriş imkanı sunmaktadır. Bartın'a seyahat eden herkesin Taşhan'ı ziyaret etmesini öneriyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Merkez Taşhan Yorumlar - 1

user190043

Bartın Taşhan Turistik Yer, tarihi dokusu ve mimarisiyle oldukça etkileyici bir mekan. Burada gezerken kendinizi geçmişte bir yolculuk yapmış gibi hissediyorsunuz. Çeşitli hediyelik eşya dükkanları ve yöresel ürünlerin satıldığı mağazalar bulunuyor. Ayrıca çevresindeki kafelerde oturup dinlenmek de keyifli oluyor. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve gürültü seviyesi biraz yüksek olabiliyor. Genel olarak güzel bir deneyim yaşadım, tavsiye ederim.Puan : 4

30 Mayıs 2024
Serkan Meriçoğlu

Serkan Meriçoğlu

Ihlamamur cafe icin yorum yapiyorum(üst kat) bir hanfendi gelip dese ki tuvaletinizi kullanabilirmiyim belki sıkıstı belki midesi bulandi belki wc bulamadi veya bir yerde giremedi..... Ne olur ki girse boş kimse yokken ne dediler ALAMAYİZ böyle insanlara para kazandirmaya gerek yok ilk önce esnaf olun sonra patron

2023:12:30 19:41:56
Fatih Mertcan

Fatih Mertcan

Ortam olarak gayet iyi sakin ve gezilmesi gereken bir yer. Eski ve tarihi yapılar insanı cezbediyor, gezintiden keyif almanızı sağlıyor. Kendine has bir çarşısı var ve çok zaman harcamadan gezebileceğiniz güzel vakit geçirebileceğini bir yer. Alışveriş için fiyatlar ortalamanın bir seviye üzerinde

2023:08:21 21:09:26
Hava bukucu

Hava bukucu

Saat 24 te alkol ikramini kesiyorlar ve garsonlar artik kalkin dansi yapmaya basliyor. Kesinlikle gordugum mekanlarin en kötüsü nezaketten uzak kimseye gitmesini tavsiye etmiyorum.

2023:09:05 22:13:15
DEMOKAN AKKOYUN

DEMOKAN AKKOYUN

Köhne ve nostaljik. Ne bileyim? Ne sevdim ne sevmedim. İçeride hep kahır içinde insanlar gördüm. Tuhaf bir yerdi yani.

2023:11:10 13:24:48
sirin yuksel

sirin yuksel

Çarşıya indigimizde mutlaka uğradıgım bir mekan hem rwnkli hem samimi

2023:06:30 20:22:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–23:30
  • Salı 08:00–23:30
  • Çarşamba 08:00–23:30
  • Perşembe 08:00–23:30
  • Cuma 08:00–23:30
  • Cumartesi 08:00–23:30
  • Pazar 08:00–23:30

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı