Medcezir cafe restoran

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Bartın Medcezir Cafe Restoran

Medcezir Cafe Restoran, Bartın şehrinde lezzetli yemekler ve keyifli bir atmosfer sunan bir işletmedir. Misafirlerine hem kahvaltı hem de akşam yemeği seçenekleri sunan bu mekan, şehrin en popüler restoranlarından biridir.

Tarihçe

Medcezir Cafe Restoran, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Yıllar içinde lezzetli yemekleri ve samimi atmosferi ile müşterilerinin favori mekanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Medcezir Cafe Restoran, uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunmayı ilke edinmiştir. Menüsünde çeşitli seçenekler bulunmakta olup, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve taze malzemelerle hazırlanan yemekler
  • Şık ve modern dekorasyon
  • Canlı müzik etkinlikleri
  • Geniş iç mekan ve açık hava terası
Medcezir Cafe Restoran, hem yerel halkın hem de turistlerin tercih ettiği bir mekan olup, lezzetli yemekleri ve keyifli atmosferi ile herkesi memnun etmektedir. Eğer Bartın'da lezzetli bir yemek yemek istiyorsanız, Medcezir Cafe Restoran'ı ziyaret etmelisiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Merkez Medcezir cafe restoran Yorumlar - 1

user188933

Bartın Medcezir cafe restoran gerçekten harika bir deneyim sunuyor. Yemekler lezzetli ve taze, servis hızlı ve güleryüzlü. Atmosfer ise çok keyifli ve rahatlatıcı. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

29 Mayıs 2024
Berranur Bayraktaroglu

Berranur Bayraktaroglu

Yakin bir zamanda gittim sezar salata istedim ve gelen sey sezar salata ile hicbir alakasi yoktu tavuklar cig fotografta gordugunuz gibi kirmizi pismemis sebzeler taze degil masalarin ustu toz calisanlar cok yavaş begenmedim tavsiye etmem

2022:04:24 14:18:30
Bahar Yildiz

Bahar Yildiz

Asla gidilecek bir yer değil bu sabah gittik kahvaltı için ne garsonları iyi ne de aşçısı yeşillikleri çürük koymuşlar o garsonlarının suratı beş karış sanki zorla çalışıyormus gibi çay klor kokuyo yanmış temizlik hijyen deseniz yok ortada aşçınızı mutlaka değiştirin gerekirse komple değiştirin yazık….

2023:07:18 11:47:40
Zeynep Alpay

Zeynep Alpay

Malesef serpme kahvaltı diye önümüze getirdikleri menü berbat ötesi idi.yaptiklari menemen biberleri ve soğanı diriydi ve direk o şekilde önümüze getirildi.ayrica gelen maydanozlar en az 1 haftalıktı insan utanır onu koymaya.garson olacak kız da hiç güler yüz ve çözüm üreticilik yoktu verdiğimiz paraya zerre değmez hiç kimseye tavsiye etmem berbat ötesi bir mekan.😡😡

2023:07:18 19:57:43
aynenoyle sey (Biri)

aynenoyle sey (Biri)

Misafirlerimizle kahvaltı yapalım diye geldiğimiz ama bir daha adım atmayacağımız bir mekan. Öncelikle kahvaltımız dünden kalma gibiydi.Ürünlerin bir başka masadan kalkıp üzerine ekleyip servis edildiği gayet belliydi. Verilen parayı zerre hak etmiyor.

2023:04:22 10:09:33
Eren Kapsız

Eren Kapsız

Birdaha kesinlikle gelmeyeceğim bir mekan. Yanımda şehir dışından iki misafirim ile geldim. Tiramisu siparişi verdik, trileçe geldi. Milkshake istedik su gibi geldi. Americano ise tam bir rezalet. Yanık kahveyi önümüze koydular. İlgisizlik diz boyu. Garsonlar kendi kafasına göre içerideki müşterileri aldırmadan istedikleri müzikleri açıp salonun ortasında yüksek sesle muhabbet edip dans ediyor. Bu tamamen işletme müdürü ve şefinin sorumsuzluğundan dolayı. Garson eli cebinde masaya gelip sipariş alıyor. Acilen mekana çeki düzen verilmeli

2023:01:08 11:53:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–23:00
  • Salı 08:30–23:00
  • Çarşamba 08:30–23:00
  • Perşembe 08:30–23:00
  • Cuma 08:30–23:00
  • Cumartesi 08:30–23:00
  • Pazar 08:30–23:00

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı