Beef House Cafe Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Bartın Beef House Cafe Restaurant

Beef House Cafe Restaurant, Bartın şehrinde lezzetli et yemekleri ve çeşitli içecekler sunan bir restorandır. İşletme, misafirlerine kaliteli hizmet ve lezzetli yemekler sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Tarihçe

Beef House Cafe Restaurant, 2010 yılında Bartın şehrinde açılmıştır. Yıllar içinde lezzetli et yemekleri ve sıcak atmosferiyle müşterilerin favori mekanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Menü fiyatları orta düzeydedir.
  • Özel günlerde ve etkinliklerde farklı fiyatlandırma politikaları uygulanabilir.

Önemli Özellikler

  • Çeşitli et yemekleri ve içecek seçenekleri sunar.
  • Şık ve modern dekorasyonuyla dikkat çeker.
  • Canlı müzik etkinlikleri düzenler.
Beef House Cafe Restaurant, lezzetli yemekleri, sıcak atmosferi ve kaliteli hizmetiyle Bartın şehrinde tercih edilmesi gereken bir mekandır. Misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefleyen işletme, her zevke hitap eden menü seçenekleriyle dikkat çekmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Merkez Beef House Cafe Restaurant Yorumlar - 1

user188870

Bartın Beef House Cafe Restaurant Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetliydi ve servis de oldukça hızlıydı. Personel de son derece ilgili ve güleryüzlüydü. Atmosferi de çok hoştu, kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

29 Mayıs 2024
Muhanad YOUNIS

Muhanad YOUNIS

Yemek açısından çok kaliteli bir yemek sunuyor. Soslar mükemmel. Bizlere Kaliforniya ve Meksika Steak aldık, tabaklar favkelade büyük ve çok fazla duyurucu geliyor. Sadece iki adet eleştirim olacak;1. Tabaklar hakkaten çok fazla dolu ve onu bitmek çok zor, onun yerini makarnayı azaltıp salata miktarını arttırmak daha makbul hale getirecek.2. İsimlendirme hataları mevcut! Aldığımız tabakalarda hiç bir Steak yoktu! Biftek vardı! Steak normalda T-bone et parçasından yapılır ve üstü asla sosla kapalı gelmez.Bunun dışında her şey çok güzel. Fiyatlara gelecek olursak, Bartın için biraz yüksek ama burası bir otelin restorantı olduğu için fiyat neden yüksek olduğu anlaşılıyor.

2023:10:29 12:36:22
Semih Ziya Arslan

Semih Ziya Arslan

Double Burger gayet lezzetliydi. Et yeterince pişmiş yeşillikler de tazeydi. Çay da tazeydi. Fiyat da bu ekonomik ortama göre normal tavsiye ederim. 👍

2024:01:24 14:14:34
pınar korkmaz

pınar korkmaz

Yorumlara bakarak geldiğimiz bir mekandı. Akşam yemeği için geldik. Yemeklerin lezzeti, personelin ilgi ve alakasından çok memnun kaldığımız için ertesi gün kahvaltıya geldik. Açık büfe kahvaltı sıcaklarla birlikte çok doyurucuydu. Paranızın hakkını hem lezzetli yemekler hem de gösterilen ilgi ve özenle fazlasıyla alacağınız bir mekan.

2023:09:03 07:50:19
Hamdi Catal

Hamdi Catal

Çalışanların genel yaklaşımı iyi ve güler yüz ile oluyor.Birden fazla defa gittim, misafir ağırladığım da oldu hem bana hem de ağırladığım misafirlerime karşı tutumları beni memnun etti.

2023:10:22 15:44:17
clean flora

clean flora

Eşimin sipariş ettiği cordon blue sipariş etti çok lezzetliydi bizim siparişlerde güzeldi ama cordon blue çok güzel ve doyurucuydu

2023:06:20 19:57:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–00:00
  • Çarşamba 09:00–00:00
  • Perşembe 09:00–00:00
  • Cuma 09:00–00:00
  • Cumartesi 09:00–00:00
  • Pazar 09:00–00:00

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı