Doğa Ocakbaşı Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 165 Yorum Ekle

Bartın Doğa Ocakbaşı Restaurant

Doğa Ocakbaşı Restaurant, Bartın şehrinde lezzetli et yemekleri sunan bir restorandır. İşletme, misafirlerine kaliteli hizmet ve lezzetli yemekler sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Tarihçe

Doğa Ocakbaşı Restaurant, 2010 yılında Bartın şehrinde açılmıştır. Kurulduğu günden bu yana, geleneksel Türk mutfağının en özel lezzetlerini misafirlerine sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Doğa Ocakbaşı Restaurant, kaliteli hizmet ve lezzetli yemekler sunarken uygun fiyat politikasını benimsemektedir. Menüsünde bulunan çeşitli et yemekleri ve mezeler, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli et yemekleri
  • Geleneksel Türk mutfağı lezzetleri
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Uygun fiyat politikası
Doğa Ocakbaşı Restaurant, misafirlerine sıcak bir ortamda lezzetli yemekler sunarak unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir. Kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmesi gereken bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Merkez Doğa Ocakbaşı Restaurant Yorumlar - 1

user188841

Bartın Doğa Ocakbaşı Restaurant Restoran harika bir deneyim sunuyor. Yemekler çok lezzetli ve taze. Personel çok ilgili ve güleryüzlü. Atmosfer de çok hoş ve sıcak. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir mekan.

29 Mayıs 2024
Murat Kubin

Murat Kubin

Bartın ziyaretimizde tesadüfen girdiğimiz fakat iç mekan ferahlığı, hizmet özeni yemeklerin lezzeti gerçekden harikaydı. Çocuklarınızın da keyifle oyun oynaya bileceği, sizin de huzur bulacağınız bir atmosfere sahip bol yemek çeşiylerinden bir tanesi kesinlikle damağınıza hitap edecekdir. Servis yapan arkadaşlar gayet güler yüzlü, ortam gayet temiz. Katmer yemeden giderseniz aklınız kalır kesinlikle yemelisiniz. Tüm Doğa Ocakbaşı ekibine ve sahibine teşekkürler.

2023:07:04 15:05:25
Z Zeynep

Z Zeynep

Amasraya giderken orada çoğunlukla balık olduğu ve maalesef çoğu yer Amasra da alkollü olduğu için yol üzeri burada yemek yemeyi tercih ettik,yemekler normaldi,mescit bay bayan ayrıydı çoğu yerde buna dikkat edilmiyor ,abdest alma yeri mecvuttu Allah razı olsun,lavabolar temızdı,geniş ferah mekan,çocuk oyun alanı vardı

2024:01:23 06:22:31
Refik Serbest

Refik Serbest

Çok Başarısız. Eti kurutmuşlar, lezzetsiz. tavsiye üzerine gitmiştim önce hünkar beğendi istedim yok dediler. Çökertme kebabı da yok denince mecbur karışık ızgara yedim, malesef hiç lezzetli değildi tavsiye etmiyorum.Garson arkadaşlar ilgili çalışanlar konusunda sıkıntı yok

2023:09:08 09:20:19
gun oksay

gun oksay

Yemekler iyiydi. Çok geniş bir yer. Çocuk oyun yerleri iki tane var ve çocukta olduğundan çocuklar kendi arasında oynarken sizde yemek yiyebiliyorsunuz.

2023:07:30 20:34:32
Muammer GÖK

Muammer GÖK

Künefe yemek istiyorsanız burası tam size göre. Ailenizle birlikte rahat edeceğiniz ve 7 yaşa kadar çocuklara eğlence alanı sunan güzel bir mekan. Kesinlikle öneririm. Ayrıca ailenizle guzel bir akşam yemeğide yiyebileceğiniz nezih bir mekan. Kesinlikle memnun olucaksınız. Ha bu arada araç park alamıda mevcut bilginize. Hadi afiyet olsun

2023:07:13 19:48:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–22:00
  • Salı 08:00–22:00
  • Çarşamba 08:00–22:00
  • Perşembe 08:00–22:00
  • Cuma 08:00–22:00
  • Cumartesi 08:00–22:00
  • Pazar 08:00–22:00

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı