Beyzade Konağı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Bartın Beyzade Konağı

Bartın Beyzade Konağı, şehrin tarihi dokusunu yansıtan ve konuklarına unutulmaz bir deneyim sunan bir konaklama tesisisidir.

Tarihçe

Beyzade Konağı, 19. yüzyılda Osmanlı döneminde inşa edilmiş ve günümüze kadar restore edilerek gelmiştir. Tarihi dokusunu koruyan yapı, konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama imkanı sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Beyzade Konağı, konuklarına uygun fiyatlarla kaliteli bir konaklama deneyimi sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlar, konaklama süresine ve oda tercihine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Tarihi bir konakta konaklama imkanı
  • Şehir merkezine yakın konum
  • Geleneksel Bartın mutfağının lezzetlerini tadabileceğiniz restoran
  • Konforlu ve şık odalar
Bartın Beyzade Konağı, tarihi bir konakta konaklamak isteyen misafirler için ideal bir seçenektir. Şehrin tarihi ve doğal güzelliklerine yakın konumu, geleneksel lezzetleriyle unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Merkez Beyzade Konağı Yorumlar - 1

user188797

Bartın Beyzade Konağı Restoran, harika bir deneyim yaşadığım bir mekan oldu. Yemekler çok lezzetliydi ve servis de oldukça hızlı ve ilgiliydi. Atmosferi de çok hoştu, gerçekten keyifli bir akşam geçirdik. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

29 Mayıs 2024
yakup yanık

yakup yanık

Serpme kahvaltısı çok iyi, öğleden sonrası için pide çeşitleri gayet lezzetli

2019:08:15 18:07:27
Yasin Temür

Yasin Temür

Garsonların keyfe keder çalıştığı bir mekan. Oturduğumuz masa da 10dakika beni beklet, içeriye iki kadın girince içine girercesine ilgi yap. Küfürsüz olarak anca böyle anlatırım. Asla tavsiye etmediğim bir mekan. Doğrusu mekan demeye de dilim varmıyor.

2021:03:21 09:08:58
E. C.

E. C.

Ortam güzel, çalışanların ilgisi güzel, mekan görsel açıdan güzel, Kenya yöresel filtre kahvesi güzel ama ürün gamında organik, doğal ürünlerin olmaması üzücü

2022:07:05 19:41:19
Bünyamin Öztoprak

Bünyamin Öztoprak

Arkadaşımla gitmiştim hiç yer yoktu garsonlar nereye oturacağımız dahi göstermedi biz kendimiz bulduk 10 dakika bekledik kimse birşey alırmısınız demedi garsonlar oturuyorlardı bizi gördüler birde ama hala oturmaya devam ettiler sonra dışarıdan 2 tane bayan geldi bütün garsonlar ayağı kalktı sonra onlara yer gösterdi ne alırsın falan bayağı ilgilendiler öyle bir çalışma ortamında ayrımcılık yapılması ve garsonların nasıl bir yoklukta olduğunuda görüyoruz

2019:11:19 16:09:14
fatih ergisi

fatih ergisi

Hayatımda yemek yediğim en rezil yerdi diyebilirim servis sıfır müşteriye saygı sıfır güler yüz hiç yok ne yediğim yemekten bı şey anladım ne de aldığım hizmetten eğer yolunuz düşecek olursa on kere daha düşünün derim

2018:08:25 19:16:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı