Bacco Restaurant & Bistro

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 56 Yorum Ekle

Bartın Bacco Restaurant & Bistro

Bartın şehrinde bulunan Bacco Restaurant & Bistro, lezzetli yemekleri ve şık atmosferi ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. İşletme, İtalyan ve Akdeniz mutfağının en özel lezzetlerini sunmaktadır.

Tarihçe

Bacco Restaurant & Bistro, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Restoranımızda fiyatlar, sunulan hizmetin kalitesi ve lezzetin ön planda tutulması ilkesiyle belirlenmektedir. Menüdeki seçenekler her bütçeye uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • İtalyan ve Akdeniz mutfağından lezzetler
  • Şık ve modern dekorasyon
  • Uzman şefler tarafından hazırlanan özel menüler
  • Kaliteli ve özenle seçilmiş malzemeler
Bacco Restaurant & Bistro, lezzetli yemekleri, şık atmosferi ve kaliteli hizmetiyle Bartın şehrinde tercih edilmesi gereken bir mekandır. Misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Merkez Bacco Restaurant & Bistro Yorumlar - 1

user188787

Bartın Bacco Restaurant & Bistro Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Yemekler çok lezzetliydi ve servis de oldukça hızlıydı. Atmosferi de çok hoştu, çalışanlar da son derece ilgiliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

29 Mayıs 2024
mert mert

mert mert

Mükemmel işletmeYemekler lezzetli kahvaltı güzel ortam güzel.Bartında açıkbüfe kahvaltı için uygun yer. İşletme temiz .Çalışan personel çok ilgili ve güleryüzlü ayrıca kibar.İşletme sahibine be çalışanlara teşekkürler . İşletme sessiz bir mahallede kafanızı dinlemek istiyorsanız akşam oturmak içinde ideal

2023:08:05 17:23:00
Semih Ziya Arslan

Semih Ziya Arslan

+Biz lokum burger sipariş ettik gayet lezzetliydi. Tekrar tekrar gitme hissi uyandıracak Bartın’ın güzide restoranlarından biridir, tavsiye ederim. +Restoran gayet sakin ve kafa sıkan müziklerden uzak.+Garsonlar ilgili, hızlı ve güler yüzlüler. Zam hakediyorlar :)-Menü içerisinde siparişlerin resimleri veya içerikleri hakkında bilgi olsa çok daha iyi olur.

2023:12:12 20:10:13
Tuğçe Güneş Eker

Tuğçe Güneş Eker

Hem Doğayla iç içe hem gürültüden uzak hemde şehrin merkezinde mükemmel bir ortama sahip. Yemeklerin lezzetleri harika.. Nezih sakin bir ortamda lezzetli yemek isteyenlerin kesinlikle uğraması gereken bir yer olduğunu düşünüyorum.. Güler yüzünüz ve emeğiniz için teşekkürler ☺️

2023:09:14 12:05:44
Esra Bilen

Esra Bilen

İstanbul, Balıkesir ve Kayseri’den yola çıkmış bir ekip olarak Safranbolu dönüşü 7 kişi yolda arayarak geldik. Aradığımızda saat 23.00-23-15 gibi varacağımızı söylediğimiz halde mutfaklarını bizim için açık tutacaklarını, kimseyi aç göndermediklerini söyleyerek bizi baştan kazandılar. Geldiğimizde güleryüzlü tatlı bir ekiple karşılaştık. Geniş bahçeli, şık, samimi mekan. Sipariş olarak yaprak ciğer, dumanı üstünde, Bacco kebap, salata ve patates kızartması söyledik. Her şey ama her şey nefisti. Siparişimize ekleme yapmamıza rağmen çok hızlı servis edildi. Dumanı üstünde tam bir görsel ve lezzetsel şovdu. Kim nasıl düşük puan verebilmiş anlamadık. Çok zevkli düşünülmüş kesinlikle daha çok ilgiyi hakeden bir işletme. Aleyna Hanım ve Hasan Bey’e ayrıca çok çok teşekkür ederiz. Umarım tekrar yolumuz düşer.

2023:08:17 21:05:42
SERKAN DEMİR

SERKAN DEMİR

Yani yemekleri güzel 👍. Ama porsiyonları çok küçük , bir yemekle doymazsınız. Mesela hiç bir yemeğin yanında pilav yok . Pilav yapmayan restorant mı olur ? Bir an önce menülerinizi bence güncelleyin. Ciğerin yanında bi pilav olmalı veya kebabın yanında bulgur pilavı olmalı. Fiyatlar ne ucuz ne pahalı orta halli . Mekan güzel , hizmet iyi, yemekleri güzel , ama bir yemekle doymazsınız 😂 çocuk menüsü gibi , neyse ki yanında oyuncak vermiyorlar

2023:11:24 15:03:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–00:00
  • Salı 09:00–00:00
  • Çarşamba 09:00–00:00
  • Perşembe 09:00–00:00
  • Cuma 09:00–00:00
  • Cumartesi 09:00–00:00
  • Pazar 09:00–00:00

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı