Koza Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Koza Restaurant Bartın

Koza Restaurant, Bartın şehrinde yer alan bir restorandır. Misafirlerine lezzetli yemekler sunan işletme, aynı zamanda güler yüzlü hizmet anlayışıyla da dikkat çekmektedir.

Tarihçe

Koza Restaurant, 2005 yılında açılmış olup, Bartın şehrinin en köklü restoranlarından biridir. Yıllar içinde kaliteli hizmet anlayışını benimseyen işletme, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

Koza Restaurant, uygun fiyatlarla lezzetli yemekler sunmaktadır. Menüsünde çeşitli et yemekleri, deniz ürünleri, salatalar ve tatlılar bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve taze yemekler
  • Güler yüzlü ve profesyonel hizmet
  • Şık ve konforlu atmosfer
  • Geniş iç mekan ve açık hava terası
Koza Restaurant, misafirlerine hem lezzetli yemekler hem de keyifli bir deneyim sunmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilmesi gereken bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Merkez Koza Restaurant Yorumlar - 1

user188708

Bartın Koza Restaurant Restoran oldukça temiz ve şık bir mekana sahip. Yemekler lezzetli ve fiyatlar da oldukça makul. Personel ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Mayıs 2024
Melisa Torun

Melisa Torun

Dolu dolu bir kahvaltı yapmak isterseniz kesinlikle uğramanız gereken bir mekan. Kahvaltıları çok lezzetli, doyurucu ve masaya gelen menüye göre fiyat kesinlikle uygun. Biz çok severek tercih ediyoruz. Çalışanları ilgili, hızlı ve servis olarak bizi çok memnun ediyor. Sadece masada bekleyen tabak ve bardakların tozlanma durumu var ama değiştirmek istediğinizde değiştiriliyor.💖 Sıcak ekmek servisi kahvaltı tamamen kurulduktan sonra yapılsa çok daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü beklerken soğuyor.Bu iki küçük şey harici hiçbir eleştirim yok. Kesinlikle muazzam. Verdiğiniz hizmetten dolayı teşekkür ederiz.🌸

2023:06:15 12:09:50
Murat MAŞALI

Murat MAŞALI

Tüm ekibiyle birlikte tam bir lezzet durağı olmuş. Güleryüz ve sunumu çok güzel. Ufak tefek eksiklikler görünebilir fakat lezzetler ve güleryüz bunu telafi edebiliyor.

2023:08:22 09:16:29
Behiç Doğu Dedeoğlu

Behiç Doğu Dedeoğlu

Mekan 10 numara hem içeride hem dışarıda yiyebiliyorsunuz. Fiyatlar normal ve porsiyonlar devasa. Evcil hayvan kabul ediyorlar. Hizmet iyi. Yemekleri lezzetli kesinlikle tavsiye ederim.

2023:06:25 13:16:38
Recep Ergün

Recep Ergün

Öncelikle bir işletmenin müşteri memnuniyeti zaman ile alakalıdır siparişimiz gelene kadar önden sıcacık bir ekmek beraberinde tereyağlı bal, ezme ve çiğköfte eşliğinde güzel bir ikram sunuldu. Peşine gelen siparişte bulunan görsel şölen güzel bir tebessüm oluşturdu. En önemlisi ise fiyat performans açısından gayet iyi olan bu işletmenin et ürünleri taze ve leziz. %100 tavsiye ederim

2022:12:21 16:19:51
Hakan Keskin

Hakan Keskin

Köri soslu tavuk yemek istiyorsan gideceğiniz tej adres koza restaurant. Koza restaurant ailesine Her zman ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederiz

2024:01:21 17:15:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–22:30
  • Salı 08:00–22:30
  • Çarşamba 08:00–22:30
  • Perşembe 08:00–22:30
  • Cuma 08:00–22:30
  • Cumartesi 08:00–22:30
  • Pazar 08:00–22:30

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı