Yeşil Yalı Et Mangal, Pide, Kebap, Lahmacun, Yemek ve Restaurant Bartın

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Yeşil Yalı Et Mangal, Pide, Kebap, Lahmacun, Yemek ve Restaurant Bartın

Yeşil Yalı, Bartın şehrinde lezzetli et mangal, pide, kebap, lahmacun ve yemek çeşitleri sunan bir restorandır. İşletme, misafirlerine kaliteli ve lezzetli yemekler sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Tarihçe

Yeşil Yalı, Bartın şehrinde 2005 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Yıllar içinde lezzetli yemekleri ve kaliteli hizmet anlayışıyla bölgenin en popüler restoranlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Yeşil Yalı, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunmayı hedeflemektedir. Menüdeki çeşitlilik ve lezzet göz önüne alındığında, fiyatlar oldukça makul düzeydedir.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli et mangal, pide, kebap, lahmacun ve yemek çeşitleri
  • Kaliteli ve hijyenik ortam
  • Uygun fiyatlar
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Yeşil Yalı, Bartın şehrinde lezzetli yemekleri, kaliteli hizmeti ve uygun fiyatlarıyla tercih edilmesi gereken bir restorandır. Misafirlerine unutulmaz bir yemek deneyimi sunmayı hedefleyen işletme, her zevke hitap eden geniş bir menü sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Merkez Yeşil Yalı Et Mangal, Pide, Kebap, Lahmacun, Yemek ve Restaurant Bartın Yorumlar - 1

user188692

Bartın Yeşil Yalı Et Mangal, Pide, Kebap, Lahmacun, Yemek ve Restaurant oldukça lezzetli yemekleriyle dikkat çekiyor. Özellikle et mangal ve kebapları çok başarılı. Servis hızı da oldukça memnun edici. Fiyatlar da gayet makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Mayıs 2024
Mustafa Fidan

Mustafa Fidan

Fena bir mekan değil. Ancak düzenli ve estetik değil. Verdiğim puan iskender kebap için 3 yıldız. Bir şeyler eksikti, tam kıvamında değil, ayrıca pidesi de çok kuruydu. Kiremitte tavuk sotesi fena degil. Künefesi de cıtır çıtır geldi. Çalışanlar da rahatsı edici değil gayet güleryüzlü...

2019:03:17 11:11:37
Senol Dikyurt

Senol Dikyurt

Bartın yalı istikametine yolunuz düşerse veya nehir manzaralı bir kahve içmek isterseniz cafe Amore mutlaka uğrayın.Birde Sabah kahvaltısı varki köy kaymağı, köy yumurtası, köy peyniri ile tadına doyum olmuyor. Kıymalı pide de çok nefis, sahibi Hüseyin bey de müşteri memnuniyetine önem veriyor. Teşekkürler.

2023:08:22 22:30:56
Nuray Torhan

Nuray Torhan

Kahvaltıya gittik kahvaltısı gayet güzeldi ama ismi değişti cafe de amore oldu ortamı vs güzel

2023:11:21 07:06:59
Nurullah ASLAN

Nurullah ASLAN

14 kişi maaile konuk olup pide yedik. Lezzeti, sunumu ve hizmeti harika.Çocukların eğlenebileceği oyun alanı var.Tavsiye ederim +++

2023:08:30 18:07:24
Serap Durmuş

Serap Durmuş

Yemekler orta ve orta altı sayılabilir. Garson ne servis tabaklarını ne çatal-kaşıkları, ne peçete/mendilleri ne de içecekleri sahibinin önüne bırakma zahmetine girmedi. Fotoğraftaki gibi herseyi masanın ucuna yığıp gitti. Gerekçesi ise bizden başka 3 masa ile yoğun olması mekanın (arkadaki masayla yapılan sohbet daha önemli çünkü). Ayrıca kapalı alan bile buz gibiydi.

2021:11:30 05:02:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–00:30
  • Salı 08:30–00:30
  • Çarşamba 08:30–00:30
  • Perşembe 08:30–00:30
  • Cuma 08:30–00:30
  • Cumartesi 08:30–00:30
  • Pazar 08:30–00:30

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı