PREMIUM GAYRİMENKUL

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Bartın PREMIUM GAYRİMENKUL

PREMIUM GAYRİMENKUL, Bartın şehrinde gayrimenkul sektöründe hizmet veren öncü bir kuruluştur. Şehrin en güvenilir ve profesyonel gayrimenkul danışmanlık firmalarından biri olarak, müşterilerine yüksek kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

PREMIUM GAYRİMENKUL, 2005 yılında Bartın'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müşteri memnuniyetini ve kaliteli hizmeti ön planda tutarak sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Profesyonel danışmanlık hizmeti

Önemli Özellikler

  • Geniş gayrimenkul portföyü
  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
  • Hızlı ve güvenilir işlem süreçleri
PREMIUM GAYRİMENKUL, Bartın'da gayrimenkul alım satımı yapacak olan herkes için ideal bir tercihtir. Profesyonel ekibi ve geniş portföyü ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bartın Merkez PREMIUM GAYRİMENKUL Yorumlar - 1

user188576

Bartın PREMIUM GAYRİMENKUL Emlak Ajansı oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Müşteri memnuniyetine önem veren ve ihtiyaçları doğrultusunda en uygun çözümleri sunan bir firma. Emlak işlemlerinde kendilerinden destek almak benim için çok kolay ve rahat oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Mayıs 2024
Enise Kara

Enise Kara

Bartın'daki ilk ve tek kurumsal gayrimenkul ofisi olması dolayısı ile güven duyduğum bir İşletme.Oldukça profesyonel ve prestijli bir ofis 👌

2021:08:23 12:03:31
M. Senan DAŞDEMİR

M. Senan DAŞDEMİR

Hem emlak kiralamada hem de kiralama sonrası işlerimde yardımcı oldular. Kesinlikle güvenirliliğine ve hizmetlerini öneririm.

2021:09:06 01:47:52
Muhammet Güner

Muhammet Güner

2023:10:02 09:51:50
Sedat ZOR

Sedat ZOR

2023:12:09 19:19:06
kadir can gören

kadir can gören

2023:10:02 09:36:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı