Hasan Sabri Cavusoglu Fen Lisesi|Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi Bartın

Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi, Bartın şehrinde eğitim veren köklü bir okuldur. 1965 yılında kurulan okul, yıllardır kaliteli eğitim anlayışıyla öğrencilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Okul, adını Kurtuluş Savaşı'nda önemli bir rol oynamış olan Hasan Sabri Çavuşoğlu'ndan almaktadır. Eğitim hayatına başladığı günden bu yana, öğrencilerine bilimsel ve teknolojik gelişmelere uygun bir eğitim sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi, eğitim hakkını her öğrenciye eşit şekilde sunmayı amaçlamaktadır. Bu nedenle, okulun fiyat politikası adil ve öğrenci dostudur.

Önemli Özellikler

  • Modern laboratuvarlar ve teknolojik ekipmanlar
  • Deneyimli ve alanında uzman öğretmen kadrosu
  • Zengin sosyal etkinlik ve spor olanakları
  • Öğrencilerin akademik başarılarını destekleyen bir eğitim programı
Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi, öğrencilerin bilimsel ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayabilecekleri bir eğitim ortamı sunmaktadır. Kaliteli eğitim anlayışı ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir okuldur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bartın Merkez Hasan Sabri Cavusoglu Fen Lisesi|Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi Yorumlar - 1

user188524

Okulun fiziksel koşulları oldukça iyi, donanımlı laboratuvarları ve kütüphanesi var. Öğretmenlerin ilgisi ve öğrencilere olan yaklaşımı da oldukça başarılı. Ancak bazı derslerde daha fazla uygulamalı eğitim yapılabilir. Genel olarak başarılı bir okul.

29 Mayıs 2024
Yahya Bey

Yahya Bey

Türkiye'nin ve Orta Doğu'nun en klas eğitim veren fen lisesi. HSÇBFL BIR AYRICALIKTIR!!!

2022:12:07 05:41:10
Carlos

Carlos

Harika bir okul , kantinciler çok nazik ve canayakın , öğretmenler de aynı şekilde , örnek olarak Edebiyat öğretmenimiz Tacettin hoca veya Fizik öğretmenimiz Yakup hoca, iklim biraz sorunlu ama içerisi sıcacık. Pansiyon yemekleri çok güzel , yemek seçici olsam bile bunu diyebilirim. Kısacası okul kalite kokuyor.

2019:12:04 19:41:39
ılgın uzun

ılgın uzun

9c 2020 sa burdan yakup ve tacettin hocamıza selamlar bizim beynimizi açtınız allahın takdiri hocam 4 sene sonraki bize sesleniyoruz :keller

2020:02:13 07:17:15
Berke Özbülbül

Berke Özbülbül

Okul sosyal olanaklar olarak çok zengin. Özellikle sayın Yakup Yemez hocamız bir tanedir. Burdan kendilerine şükranlarımı iletiyorum

2018:08:08 15:56:55
Em-SA Cam Dizayn

Em-SA Cam Dizayn

Okul çok dağlık gibi yerde olsada çok güzel bir mekan on numara gerçekrwn yapısı

2017:07:01 22:38:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:00
  • Salı 08:30–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:30–17:00
  • Cuma 08:30–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Bartın Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı